Кремъл алармира, че ще има правни последици за всеки, който

...
Кремъл алармира, че ще има правни последици за всеки, който
Коментари Харесай

Близък съратник на Навални апелира руснаците да протестират масов...

Кремъл сигнализира, че ще има правни последствия за всеки, който се вслуша, съгласно неговата дефиниция, в провокативни апели от хора, избрани като рискови и подкрепяни от Съединени американски щати екстремисти.

 

На 1 февруари в обява в обществените мрежи Навални настоя руснаците да стачкуват, като се съберат да гласоподават едновременно – по обяд на 17 март. Самият Навални умря на 16 февруари.

Във видеообръщение, оповестено в платформата „ YouTube ", Волков уточни, че апелът за протестни демонстрации е бил „ директен политически завет на Навални “ и финален зов да се предизвикват дейности.

 

„ Сега това към този момент не са просто политически дейности, ориентирани към превъзмогване на политическата самотност и изолираност. Сега това е траурно събиране и цивилен помен, акция в памет на Навални “, разяснява опозиционерът.

„ Така хората ще изпълнят последната воля на Алексей Навални, което е нещо в действителност значимо. Направете го. И в оставащото до изборите време убедете колкото се може повече хора да създадат това “, сподели още той.

 

Путин по всяка възможност ще завоюва нов шестгодишен мандат на изборите, написа Ройтерс. Двама оповестили се против войната в Украйна претенденти бяха дисквалифицирани по механически аргументи и никой от останалите трима кандидати за президентския пост не подлага на критика съветския президент.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР