Крайнодесният израелски политик Ноам Федерман е подал заявление за провеждане

...
Крайнодесният израелски политик Ноам Федерман е подал заявление за провеждане
Коментари Харесай

Крайнодесен израелец поиска провеждане на Прайд в арабски град

Крайнодесният израелски политик Ноам Федерман е подал заявление за осъществяване на Прайд в северния град Тамра с 99% арабско население.

Получателите изначало са помислили, че става дума за смешка и са изпратили документа до централното ръководство на полицията, откъдето би трябвало да се произнесат дали да разрешат акцията на общността Лесбийки, гейове би- и транс полови (ЛГБТ), планувана за 19 август.

Федерман е споделил, че неговите планове са били изцяло съществени. "След като арабин от Тамра закла собствен брат, който е бил педераст и взел участие на Парада в Тел Авив, терористите от ЛГБТ упрекнаха равини в подстрекаване и обявиха, че ще проведат Прайд в централния град Рош а-Аин (с 99 % еврейско население), аз взех решение. Не може да лишаваме нашите арабски жители от "удоволствието ", наречено Прайд ", е декларирал той, представен от в. Аарец.

49-годишният Федерман се дефинира като краен реакционер. В своята онлайнплатформа "Федерман без цензура " той от време на време афишира, че християнските и мюсюлманските светини на Храмовия рид в Ерусалим и на тяхно място да се възвърне Храма на цар Соломон, опустошен от римляните при започване на нашата епоха.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР