Крайният защитник на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният

...
Крайният защитник на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният
Коментари Харесай

Сабалета обмисля отказване от футбола догодина

Крайният бранител на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният сезон ще бъде последният му във Висшата лига и може би последният в професионалната му кариера. Наскоро аржентинския защитник удължи контракта си с "чуковете " с още една година, само че е безапелационен, че тя ще бъде крайна за него в лондонски отбор.

"Честно казано, не знам дали ще спра с футбола след този сезон. Причината да съм тук е, че не преставам да се любувам на футбола си. Мисля, че към момента мога да давам 100 % за тима и да оказвам помощ с опита си. Знам, че към този момент не съм толкоз млад, на 34 години съм и съм покрай края на кариерата си. Но аз не преставам да бъда добър експерт и да давам всичко от себе си. Приятно ми е да бъдат в тима и да оказвам помощ на по-младите играчи ", разяснява някогашният футболист на Манчестър Сити.

"Това сигурно ще бъде последният ми сезон в Англия, само че към момента не знам дали ще е въобще последният. Предстои ни дълъг сезон и в този момент не е моментът да мисля за отричане. Висшата лига несъмнено ще ми липсва доста ", добави Сабалета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР