Крайният защитник на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният

Крайният защитник на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният ...

Сабалета обмисля отказване от футбола догодина.


Крайният защитник на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният сезон ще бъде последният му във Висшата лига и може би последният в професионалната му кариера. Наскоро аржентинския бранител удължи договора си с "чуковете" с още една година, но е категоричен, че тя ще бъде финална за него в лондонски тим.

"Честно казано, не знам дали ще спра с футбола след този сезон. Причината да съм тук е, че продължавам да се наслаждавам на футбола си. Мисля, че все още мога да давам 100 процента за отбора и да помагам с опита си. Знам, че вече не съм толкова млад, на 34 години съм и съм близо до края на кариерата си. Но аз продължавам да бъда добър професионалист и да давам всичко от себе си. Приятно ми е да бъдат в отбора и да помагам на по-младите играчи", коментира бившият футболист на Манчестър Сити.

"Това със сигурност ще бъде последният ми сезон в Англия, но все още не знам дали ще е изобщо последният. Предстои ни дълъг сезон и сега не е моментът да мисля за отказване. Висшата лига определено ще ми липсва много", допълни Сабалета.

Източник: gong.bg