Крайният защитник на Арсенал Олександър Зинченко разкри, че някои от

...
Крайният защитник на Арсенал Олександър Зинченко разкри, че някои от
Коментари Харесай

Зинченко: Всички се смяха, когато казах, че Арсенал може да стане шампион

Крайният бранител на Арсенал Олександър Зинченко разкри, че някои от съотборниците му са се смели при започване на сезона, когато той е споделил, че клубът от Северен Лондон може да завоюва купата във Висшата лига. Сега обаче всички са повярвали, че това е допустимо. Украинският национал мина в Арсенал от Манчестър Сити преди сезона, като донесе шампионския дух, откакто е печелил четири пъти купата с " жителите ". Той беше основен състезател за триумфите на отбора досега със спокойствието, което носи в отбрана и с гъвкавостта в офанзива. 

Победата над Манчестър Юнайтед с 3:2 в неделя донесе на " артилеристите " 5 точки задатък пред Манчестър Сити и мач по-малко. 

" Ако би трябвало да бъда почтен, когато дойдох, качеството, което видях… Очевидно е, че познавах отбора на Арсенал, познавах всички, само че си дадох сметка, че имаме всичко, с цел да реализираме огромни неща. Започнах да приказвам в съблекалнята и споделих: " Момчета, забравете топ 3, ние би трябвало да мислим за купата ". Някои от тях се засмяха, само че никой не се смее в този момент и всички мечтаем ", съобщи украинецът. 

" Все още има доста мачове да се изиграят и можем да забележим, че Юнайтед също се завръща. Сити са тук. Нека да забележим какво ще се случи, само че би трябвало да напредваме малко по малко ", добави той. 

Арсенал не е печелил шампионата след отбора на " непобедимите " през сезона 2003-04 под управлението на Арсен Венгер. В идващия мач тимът на Микаел Артета ще играе против Манчестър Сити на " Етихад " за ФА Къп в петък. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР