Крайният срок за подаване на заявления за първо класиране за

...
Крайният срок за подаване на заявления за първо класиране за
Коментари Харесай

До утре приемат заявления за първа група в детската градина

Крайният период за подаване на заявки за първо класиране за банкет в първа група на общинските детски градини за децата родени през 2018 година за образователната 2021/2022 година изтича на следващия ден в 23:59 часа. Документи се подават посредством онлайн системата на Община Пловдив - http://dz-priem.plovdiv.bg/.

На 11 май изтича и срокът за последни промени в данните по подадените заявки. При смяна на събитията, посочени в документа, родителят е задължен да актуализира данните и да сътвори ново заявление, анулирайки предходното.

За облекчение на родителите системата разрешава да се съпоставят броят свободни места и съответният брой чакащи за тях, разпределени по сбора от събраните точки в заявките за кандидатстване. Статистическите данни се трансформират в действително време съгласно подадените заявки и се пресъздават в панела със свободни места в менюто „ чакащи класиране “.

При подаването на заявките за кандидатстване следва доста деликатно да сортират, критериите, които носят избран брой точки, тъй като всеки определен аршин ще би трябвало да бъде потвърден при записването. В противоположен случай класирането ще бъде анулирано.

За помощ на родителите в раздела „ Кандидатстване “ има в детайли видео с нужните стъпки за подаване на заявки, макар че електронната система е направена по този начин, че да има доста подпомагаща информация и разяснения при въвеждане на данните.

Първото класиране ще е ясно на 13 май.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР