Крайният срок, в който Доналд Тръмп трябва да предаде $454

...
Крайният срок, в който Доналд Тръмп трябва да предаде $454
Коментари Харесай

Краен срок за измама на Доналд Тръмп: Всичко, което трябва да знаете като дължима глоба за гражданска измама в размер на £360 милиона

Крайният период, в който Доналд Тръмп би трябвало да съобщи $454 милиона (360 милиона английски лири) като част от правосъдното си дело за гражданска машинация, се задава през днешния ден и не е към момента ясно по какъв начин ще заплати.

Ако не излезе с финансовата гаранция до през днешния ден, основният прокурор на Ню Йорк може да стартира процеса на събиране. Това се случва макар всички старания на правния екип на някогашния президент да отсрочи обжалването на присъдата.

Адвокатите на Тръмп разкриха по-рано пред съда, че са се пробвали да получат гаранция за цялата сума, само че над 30 застрахователите споделиха „ не “ и че приемането на гаранция за такава огромна сума е „ практическа неспособност “. Това значи, че основният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс може да стартира да се пробва да извърши присъдата още през днешния ден.

Прочетете повече: „ Огромни “ доказателства, че Доналд Тръмп има деменция, защото демонстрира „ комплициране по отношение на действителността “

Тя сподели предишния месец, че е подготвена да изиска конфискуване на част от активите на Тръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР