Крайният резултат е, че роботът е почти неразличим от истински

...
Крайният резултат е, че роботът е почти неразличим от истински
Коментари Харесай

Вече Прекалиха! Този Пън Е Новият Водещ На Националната Телевизия! Ето Видео!

Крайният резултат е, че роботът е съвсем неразграничим от същински ТВ водещ, а говорът му е доста подобен с този, които сме привикнали да чуваме от тв приемника.

" Ще бъдат ли публицистите и водещите сменени от роботи ", питат от съветския уебсайт " Вести ".

" Роботизираният ТВ водещ може да работи 24 часа в денонощието без да се умори, харчейки ток колкото няколко компютъра. Той не желае храна или заплата и няма да излезе в отпуск, майчинство или да се разболее ", акцентират специалистите.

Въпреки това андроидът може да се скапе, а за вярното му действие е нужен екип, осигуряващ техническа и софтуерна поддръжка.

В обществените мрежи множеството консуматори одобряват робота с подигравка.

" Прилича на алкохолизирания ми комшия... виждам го, че колкото да гледа ", споделя един от гледалите първата новинарска емисия на робота.

" Има погледа на труп ", прибавя различен, а трети иронично акцентира, че сходна технология може да се употребява освен за подмяна на работещите в медиите, само че и на тези в Народното събрание.

Въпреки това достижението на " России 24 " е огромно, защото роботът се оправя много сполучливо в ролята си на ТВ водещ. Китайската осведомителна организация " Синхуа " беше първата в света, която стартира да употребява робот за водещ на новинарските си излъчвания.

Андроидът " Занг Зао " стартира да чете новините в края на предходната година, а китайците регистрират високо неговия реален тип и наречие, което се ръководи от изкуствен интелект.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР