Краят на "златните паспорти" ще дойде в много скоро време,

...
Краят на "златните паспорти" ще дойде в много скоро време,
Коментари Харесай

Краят на "златните паспорти" ще дойде много скоро: Петков

Краят на "златните паспорти " ще пристигна в доста скоро време, съобщи от коридорите на Народното събрание министър председателят Кирил Петков.

Припомняме, че Движение за права и свободи съобщи, че ще сезира основния прокурор по получени от тях сигнали за нарушавания при придобиване на българско поданство посредством вложения или така наречен златни паспорти .

"Това е едно нещо, което дадох обещание в Европейска комисия при последните ни визити ", сподели той и добави, че те са един от огромните проблеми за България да бъде призната в Шенген и за отпадането на визовия ни режим за Съединени американски щати.

"Дойдохме с ясната цел да почистим всички тези порочни практики, да премахнем цялата тази корупция. Сигурен съм, че зад тези "златни паспорти " има корупция и доста се надявам, че проверяващите органи ще навлязат в доста огромен подробност за това, тъй като българската страна би трябвало да има репутацията за една европейска страна, а не за вход на някакви незаконни хора, които си купуват достъп до европейския пазар и Европейски Съюз ", сподели още Петков.

Той се закани, че всеки, който е забъркан с тези златни паспорти и бъде заловен, ще бъде изправен пред цялата суровост на закона.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР