Краят на тази и началото на следващата година ще са

...
Краят на тази и началото на следващата година ще са
Коментари Харесай

Готви ли ни изненади времето на Нова година?

Краят на тази и началото на идната година ще са белязани от безшумно, антициклонално време с мъгли заран, слънце следобяд и температури над нормалните за това време на годината.

В последния ден на 2022 година още веднъж ще се стелят мъгли сутринта в равнинната част на страната и най-много по поречието на Дунав. Денят ще е безоблачен, спокоен с преобладаващи температури следобяд сред 10 и 15 градуса.

В Новогодишната нощ времето ще остане безшумно. В Югоизтока и около някои огромни водоеми видимостта ще бъде понижена. Температурите в среднощ ще са над нулата – в интервала от 4 докъм 9 градуса. От 1 до 3 януари смяна в ситуацията не се чака. Леко ще се покачат само дневните температури, които в някои региони ще доближат към и над 15 градуса.

Във вторник следобяд облачността над страната ще стартира да се усилва, а вятърът ще се обърне от запад-северозапад. Валежи обаче се обрисуват чак към сряда-четвъртък и то най-вече в планините и в някои източни региони.

С приближаването на първия уикенд на новата година времето още веднъж ще е с повече слънце и с високи дневни температури.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР