Краят на Мондиал 2018 е все по-близо и емоциите вече

...
Краят на Мондиал 2018 е все по-близо и емоциите вече
Коментари Харесай

Гарантирано най-високият коефициент за финала на Световното само в Winbet!

Краят на Мондиал 2018 е все по-близо и страстите към този момент взимат връх! Светът тръпне в очакване кой отбор ще доближи международния връх и ще се окичи със златните медали.
През последния месец изживяхме страхотни футболни мигове и станахме очевидци на изключителни конфликти по терените в Русия. Остана да получим отговор на най-важния въпрос – кой ще е новият футболен крал?


В героичен край един против различен излизат Франция и Хърватия.

„ Петлите “ се показаха извънредно солидно по време на целия шампионат и безусловно справедливо ще спорят за оценката. За да стигнат до последния мач от шампионата обаче, французите, водени от своя треньор Дидие Дешан, отстраниха поредно отборите на Аржентина, Уругвай и Белгия на полуфинал. Преди елиминациите „ петлите “ завоюваха своята група C, в която бяха още отборите на Дания, Перу и Австралия.


Хърватите пък минаха през деветте кръга на пъкъла и след три следващи срещи, извоювани след продължения и драма с дузпи, доближиха до по този начин мечтания край. Момчетата на Златко Далич отстраниха поредно Дания, Русия и Англия късно нощес, а преди този момент завоюваха безапелационно своята група с цялостен актив от точки. Групата им не беше по никакъв начин лека и „ шахматистите “ трябваше да се оправят с Аржентина, Нигерия и Исландия, само че не срещнаха никакви компликации и изцяло справедливо ще спорят за трофея.

Хър

Winbet #Ф ИНАЛ с най-голямо многообразие от пазари! (18+)

Фп

По мотив огромния край Winbet дава на всички свои клиенти обезпечено най-голям коефициент за победа на двата финалиста на Световното в постоянното време, по отношение на всички други предлагани в България! И няма безусловно никакъв предел! Може да заложите каквато сума пожелаете... Колкото повече, толкоз по-голяма облага!


От промоцията могат да се възползват всички сегашни и бъдещи клиенти на Winbet , които имат регистрация, а самото промо е интензивно от през днешния ден до 15 юли, когато е огромният край.

Промоцията е озаглавена „ ТОП Коефициент Финал “ и може да я намерите в секция спорт на www.winbet.bg

Според букмейкъра Франция е безспорен любимец да грабне международната купа , както и съгласно всички футболни анализатори. Но Хърватия сподели на всички какво значи да имаш същински тим и всички да играят като един в името на една идея - успеха.

В събота Белгия и Англия излизат в борба за третото място. Двубоят е от 17.00 часа. На идващия ден от 18:00 часа е финалът, в който Франция и Хърватия ще спорят за международната купа.

Очаква ни ужасно представление, а страстите с Winbet са обезпечени!
Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 18:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР