Краят на годината наближава, идват коледните и новогодишни празници, а

...
Краят на годината наближава, идват коледните и новогодишни празници, а
Коментари Харесай

Каква беше 2017-та година за всяка зодия с една дума

Краят на годината наближава, идват коледните и новогодишни празници, а това значи, че е време за равносметки. Обичам и по едно и също време ненавиждам това време от годината, в което ти е топло и уютно на душата, само че и някак тъжно и леко пусто.

Защото годината сигурно ми е дала доста, само че също по този начин е съумяла да вземе своето от мен и живота ми. И в това в действителност няма нищо необичайно - по този начин работи чудото, наречено живот.

Да надникнем в 2018-та: Какво те чака през новата година съгласно зодията ти?
 жена unsplash.com
Намираме се на прага на 2018-та година и никой не може да бъде сигурен каква ще бъде тя и какво ще ни донесе, само че към този момент най-малко можем да сме сигурни в част от уроците, които ни даде 2017-та, а те не бяха по никакъв начин малко.

Тя беше и продължава да бъде година, изпълнена с пъстри страсти и всевъзможни случки. Но по какъв начин бихте описали годината си с една дума, в случай че можехте? Е, ние ще ви помогнем с тази в действителност сложна задача.
 жена unsplash.com
Днес ще ви покажем коя дума разказва най-добре вашата 2017-та съгласно зодията ви. Открийте своята в галерията ни и ни кажете дали е вярната!

Към галерията >>>

Вижте още:
Най-дразнещите привички на всяка зодия Кои са трите зодии, които вършат света едно по-хубаво място? 2-те зодии, които могат да имат най-успешен брак
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР