Краят на годината е време за равносметки и изданието Политико“

...
Краят на годината е време за равносметки и изданието Политико“
Коментари Харесай

„Политико“: Как най-бедната страна в ЕС спаси Украйна

Краят на годината е време за равносметки и изданието „ Политико “ е решило да подреди двадесетте най-четени материала на уеб страницата си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12292
На 12-та позиция се подрежда публикация, обвързвана със страната ни.

„ България на помощ: Как най-бедната страна в Европейски Съюз скрито избави Украйна “. Под това заглавие в детайли се споделя по какъв начин напролет на 2022 година, малко след началото на войната, Киев обезверено се нуждае от гориво и от снаряди с диаметър по руски стандарт и... помощта идва от ненадейно място, написа в обявата.

Тя се базира на следствие на немското издание „ Ди Велт “, което сглобява цялата картина след изявленията с украинския външен министър Дмитро Кулеба, тогавашният български министър председател - Кирил Петков и Асен Василев, който и тогава е финансов министър, и разкрива по какъв начин София е помогналa на Киев в доста сложен миг.

А най-четено се оказва изявление на френския президент Еманюел Макрон, в което той приканва европейците да вървят по собствен личен път, а не да се трансформират в „ почитатели на Америка “ в международните рецесии, отбелязва Българска национална телевизия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР