Краят на една епоха настъпи на Арената на приключенското риалити

...
Краят на една епоха настъпи на Арената на приключенското риалити
Коментари Харесай

Една секунда разлика определи победителите в битката за територия в Игри на волята

Краят на една ера настъпи на Арената на приключенското риалити “Игри на волята: България ”. Непобедими и Безстрашни се впуснаха в борба с основно значение, с цел да разпределят териториите между тях за финален път, а разлика от една секунда сред двете племена се оказа решаваща за първото място. Непобедимите сграбчиха ключа от Резиденцията, както и книгата “Готов за победа ” - справочник за спечелили.

Преди началото на борбата Гого разкри пред останалите състезатели, че е получил завет от Лефтеров да в профил Джаферович. Това самопризнание развълнува играчите в жълто, които не съумяха да се обединят и да играят като един във значимата борба. Безстрашните изостанаха доста по отношение на своите противници и не съумяха да наваксат в последните минути, което ги изпрати в Стопанството след три охолни седмици в Резиденцията.

По-рано видео посланието на Лефтеров към Безстрашните след неговата елиминация разедини племето. Той разгласи Филип и Гого за най-хубавите играчи и им заръча да довършат това, което са почнали. Лефтеров упрекна Джаферович за отпадането на Мирела, което мощно я засегна. Тя реши да разкрие двойната му игра пред Филип, което прерасна в спор посред им.

Преди да излязат на Арената, двете племена трябваше да изберат своя финален капитан. Непобедимите, водени от мисълта, че може да изгубят своя водач в утрешната борба, стратегически избраха Генчо. Мъжете в племето на Безстрашните взеха решение да върнат знамето в свои ръце, а Гого опита да се контракти с Мани. Опитът обаче се оказа несполучлив и Джаферович още веднъж зае капитанския пост.

Ще ескалира ли напрежението в племето на Безстрашните? С какви страсти ще изпратят двете племена своите капитани на Арената? Каква борба чака Генчо и Джаферович и кой ще се окаже по-добрият? Последна капитанска борба с директни елиминации в “Игри на волята: България ” – довечера от 21:00 ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР