Край село Масаплод Сур в областта Негрос Ориентал във Филипините

...
Край село Масаплод Сур в областта Негрос Ориентал във Филипините
Коментари Харесай

Непознато същество изплува край Филипините

Край село Масаплод Сур в региона Негрос Ориентал във Филипините морето изхвърли останките на мистериозно морско създание, за чийто тип специалистите не могат да дадат безапелационен отговор.

Непознатата находка хвърли в неразбиране локалните поданици, които настояват, че досега не са виждали сходно създание.

Експерти, които по-късно са огледали мъртвото тяло на животното, също признават, че нямат никаква визия какво е то.

Според италиански еколог откритите остатъци принадлежат на кашалот, само че мнението му бързо беше оспорено от Бюрото за лов на риба и водни запаси на провинцията.

От Бюрото считат, че червеникавият нюанс на кожата на създанието, което е с дължина 10 метра, демонстрира, че то е някакъв тип великански калмар.

Останките на мистериозното животно са превозени до университетската лаборатория на Силиман, където би трябвало да се проведат подробни проучвания, с цел да се разбере с акуратност произхода на мъртвия морски жител.

 Кашалот

По-рано тази година в интернет пространството бяха показани фрагменти на 4-метрово страшилище, което приличаше на голяма риба.

Създанието, което приличаше на създание, излязло от филм на ужасите, изплува край испанското село Луис Сирет.

Местните поданици се натъкнаха на находката на 15 август на плажа Виларикос, намиращ се наоколо до селото им.

Морското творение, изхвърлено на брега от вълните, имаше и рога и експертите не съумяха да дадат безапелационен отговор за типа на създанието.

Плашещата находка провокира оживени диспути в местността.

Жители на испанското селце разказваха митове, в които се твърди, че по време на Студената война аероплан на американските военни служби се опитал да се избави от злополука, като пусне в региона на селото 4 бомби с плутоний. Една от тях паднала в морето и по този начин и не била открита.

Местните са безапелационни, че вследствие на радиацията от бомбата в морето са почнали да се появяват странни същества и великански риби-мутанти, като трупът на странната гад, изплувал на брега, е доказателство за радиацията във водите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР