Край с търсенето на мъже, си каза най-колоритната брадърка Зара.

...
Край с търсенето на мъже, си каза най-колоритната брадърка Зара.
Коментари Харесай

Зара е решила да си вземе куче вместо мъж

Край с търсенето на мъже, си сподели най-колоритната брадърка Зара. Първата жена, правила секс в народен ефир, стопира да се занимава с по-силния пол.

Бившата партньорка на към този момент починалия Христо Сираков, прочут като Ицо Стоте манекенки, която от години живее в чужбина, не вижда индикации да открие съвършения мъж, с който да прекара остатъка от живота си.

Светлозара Димитрова - Зара претърпя тежко раздялата с първия си брачен партньор Ерик Уотсън. Спортистът и брадърката подвигнаха не една, а цели две сватби. Първата бе в България, а по-грандиозното празненство в Индонезия. Двамата бяха щастливо влюбени, имаха предпочитание да имат дете, но внезапно настъпи раздор в връзките им. И последва тежък бракоразвод. Дълги месеци тя не съумя да открие верния човек за нея и по тази причина взема решение да се откаже от мъжете.

След дълги месеци на самотност около изолацията поради ковид Зара схваща, че може да се оправя сама в живота. Тя осъзнава, че се оправя с всички компликации без човек до нея. За това е отговорна йогата. Бившата брадърка толкоз доста се възпламенява по изкуството, че даже стартира да следва препоръки на мъдреци, а тяхното мото е, че човек би трябвало да се оправя самичък в земния си път.

" Не се виждам като младоженка в бъдещето. По-добре да си взема куче. То най-малко ще ме слуша ", споделя някогашната брадърка.

Докато бе за малко в България, тя практикува източното изкуство с същински преподавател по йога, взел диплома в далечна Индия. Тя се докосна до гуруто Илиян Стефанов, който се храни единствено със слънчева сила. От него Зара научава доста техники и препоръки, които към този момент употребява, пишат родни таблоиди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР