Край на спекулациите за евентуална бременност сложи Мария. Попфолк иконата

...
Край на спекулациите за евентуална бременност сложи Мария. Попфолк иконата
Коментари Харесай

Новият на Мария в шах! Певицата разкри иска ли деца от него

Край на спекулациите за възможна бременност постави Мария. Попфолк иконата призна пред " България през днешния ден ", че на този стадий не желае да има повече деца.

След като обществено разгласи връзката си с Мирослав, Мария споделя, че се усеща доста добре дружно с обичания си. Двойката има общо три деца. Мария е майка на Марая, която напълно скоро ще стане на 13 година Момичето е плод на любовта й с първия й брачен партньор Димитър Андонов. Новият мъж на певицата има две деца.

" Да не се заричам, тъй като в никакъв случай нищо не е несъмнено, само че към този момент сме си добре по този начин. Децата са отпаднали като проекти и единственото, което ни свързва, е любовта ", разкрива певицата.

" Има доста несъгласни и отрицателно настроени персони. Всеки от нас се е осъществил в неговата специалност и това не е угодно на всеки. Пожелавам на всички, които им е неуместна цялата история, да са здрави ", добавя Мария.

Тя споделя, че Мирослав нееднократно й е потвърдил, че е същински мъж, и има вяра, че един ден ще носи неговата фамилия, въпреки да не разкрива каква е тя. Сватбата не е на дневен ред, тъкмо както и общо дете, само че пък Мария е подготвена да се врече във безконечна честност пред Бог.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР