Кръвната проба и урина няма как да покажат наличието на

...
Кръвната проба и урина няма как да покажат наличието на
Коментари Харесай

Дрогирани джигити ни избиват: Защо масово полицаите убеждават шофьорите да не дават кръвна проба

Кръвната проба и урина няма по какъв начин да покажат съществуването на наркотични субстанции в организма за месец обратно, в случай че не става въпрос за регулярна приложимост до степен на взаимозависимост, счита Силвия Петкова Масово събитие е служителите на реда да се пробват да убедят водачите да не дават проби, в това число давайки им погрешна информация от вида на: кръвната проба ще покаже месец обратно, в случай че сте използвали наркотични субстанции. Това сподели пред Радио " Фокус " Силвия Петкова, юрист по наказателно право.

По думите й кръвната проба и урина няма по какъв начин да покажат съществуването на наркотични субстанции в организма за месец обратно, в случай че не става въпрос за регулярна приложимост до степен на взаимозависимост.

" Не зная по каква причина полицейските чиновници се пробват да убедят водачите да не дават кръвна проба, само че е реалност, че от позиция на моята персонална процедура на углавен юрист, към 90% % от хората, с които съм работила, удостоверяват тъкмо това събитие, че са били убеждавани да не дават кръвна проба “, съобщи Петкова.

Адвокатът изясни, че дребна част от хората знаят, че имат право да дадат биологични проби – кръв и урина, токсикологично-лабораторно проучване за доказване неналичието на наркотични субстанции в организма.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР