Кръстовището на бул. „Христо Ботев” с ул. „Любен Каравелов” в

...
Кръстовището на бул. „Христо Ботев” с ул. „Любен Каравелов” в
Коментари Харесай

Предсрочно: Отвориха кръстовището на бул. Христо Ботев в П...

Кръстовището на бул. „ Христо Ботев” с ул. „ Любен Каравелов” в Пловдив, където обстановката до през вчерашния ден беше инфарктна за водачите, към този момент е отворено. Така не се постанова колите да вървят, лавирайки сред строителните машини.

Движението беше лимитирано няколко дни за колите, които завиват от " Любен Каравелов " до Стоматологичния факултет и те се провираха през тесния като фуния кулоар. Разкопаното платно провокира още по-драматични тапи. Работниците съумяха по-рано от одобрения график да инсталират новите тръби и да засипят с трошляк и пръст изкопа. Засега на кръстовището няма да се поставя асфалт, това ще стане по-късно, тъй като би трябвало да се довърши и останалата част от пътя, изясни шефът на обекта от компания " Драгиев и Ко " инж. Валентин Алексиев.

Автомобилите не престават и през днешния ден да се редят на опашка в посока Коматевския надлез още от гарата, предвижвайки се със скоростта на пешеходци. Между гарата и кръстовището с ул. " Любен Каравелов " също ще сменят тръбопровод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР