Кръстим се управляващите да не счупят държавата, подчерта депутатът от

...
Кръстим се управляващите да не счупят държавата, подчерта депутатът от
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Мъдрият български народ се събуди от всичко розово, което му обещаха и не се случи

Кръстим се ръководещите да не счупят страната, акцентира депутатът от ГЕРБ-СДС
Стискаме палци България да издържи и се кръстим тези хора да не счупят страната. Последното, което доста ни тормози е фискалният запас, който е ненарушим. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС проф. Костадин.

„ Нашите съдружници са хората и мъдрият български народ. Те се разсъниха от всичко розово, което им беше обещавано и не се случи. На хората им беше обяснено, че през последните години е било доста зле. Аз запитвам: Сега по-добре ли живеете? “, добави той.

„ Ситуацията в България не се дължи от така наречен привнесена инфлация. Ако ГЕРБ беше на власт нямаше да допуснем серията от неточности. Има липса на предвидимост и сигурност в страната, изключително във връзка с горивата. Те направиха едни покупко-продажби за няколко секунди, продадоха някакви количества газ, доста забавни неща се случват в нашата страна “, съобщи някогашният здравен министър.

Проф. Ангелов не е задоволен от подписания през днешния ден групов трудов контракт в опазването на здравето. Той добави, че те са внесли работещ вид, с който да се подсигурява минималният предел на работещите в бранша на опазването на здравето.

„ Признавам на ръководещите най-голямата инхаус процедура. Много забавни неща следим при ръководещите за неща, свързани с корупцията “, разгласи проф. Ангелов.

Той посочи, че прави усещане, че постоянно, когато замирише на избори, се хвърлят едни фойерверки, които да замъглят вниманието на хората. Думите му са във връзка обвиняванията за злоупотреби в Александровска болница.

„ Днес ГЕРБ внесе предложение да бъде освободен господин Каримански от управлението на Комисията по бюджет и финанси и да сложим един неоспорим престиж – Кирил Ананиев, за който никой няма какво да каже. Това което се случва сега при избора на шеф на Българска народна банка е тъпо за българския лев. “, съобщи той.

Проф. Ангелов разяснява и изказването на Борел.

„ Въпросът е, в случай че казаното от господин Борел, че България е взела участие във финансирането на доставките на оръжия от Европейски Съюз за Украйна, е правилно за какво Корнелия Нинова още е вицепремиер на България? “, питат от ГЕРБ-СДС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР