Кръстът е признат за най-силния талисман за всички християни, а

...
Кръстът е признат за най-силния талисман за всички християни, а
Коментари Харесай

Ако носите кръстче задължително трябва да знаете това

Кръстът е приет за най-силния амулет за всички християни, а вярващите по целия свят го носят, с вярата той да ги защищава и направлява в живота.

При избрани условия обаче реликвата може да има и други мощни въздействия върху нас. Вижте кои са най- известните суеверия, свързани с най-християнския знак.

Според поверията, талисманът с кръст сигнализира за доста рискове и е знак за душевното положение на притежателя си. Сред най-разпространените суеверия за кръста е това, че никога не трябва да носите непознат кръст, защото посредством него приемате греховете на притежателя му сега, в който го поставите върху себе си.

Поради същата причина в никакъв случай не трябва да носите и кръст, който сте намерили на пътя, защото това може да донесе в дома ви беди и заболявания. Ако самите вие носите верижка с кръст към врата си, следете признака деликатно.

Ако стартира да потъмнява, значи, че човек от близкото ви обграждане оказва отрицателно въздействие върху вас.

Ако пък самата верижка, на която носите талисмана, се скъса, това е знак, че някой се пробва да ви направи магия.

Внимавайте доста да не загубите кръста си, защото това е знак за съществени неприятности и проблеми в най-близкото бъдеще. Разбира се всички тези чудодейни свойства на кръста важат само и единствено в случай че той е осветлен в черква, а не просто закупен от магазина. По същата причина, в случай че загубите реликвата или видите, че е потъмняла, ще съумеете да избегнете отрицателното непознато въздействие, в случай че отидете в черква, запалите свещ и помолите кръстчето ви да бъде осветено още веднъж, предлагат от sanovnik.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР