Красотата има своето ново място, което е готово да предизвика

...
Красотата има своето ново място, което е готово да предизвика
Коментари Харесай

Бюти бутик: Готови ли сте за истински Delirium?

Красотата има своето ново място, което е готово да провокира всичките ни сетива. Да ги погали, разсъни и плени с нежни текстури и изискани аромати, да ги докара до същински. Така се споделя бюти бутикът, който неотдавна отвори порти в Serdika Center. Един изтънчен оазис, в който всяко момиче да се наслаждения на обичани козметични марки, някои от които за първи път са показани в България.

Още с влизането в Delirium ще се потопите в извънредно елегантна и първокласна конюнктура, в която избирането на обичаните артикули за хубост се трансформира в обред, в прекарване, за което всеки един съветник в бутика ще се постарае да трансформира в незабравимо. Тук можете да научите нещо ново и любопитно за марките, които към този момент познавате или да опитате някоя изцяло непозната за вас, дружно с това можете да получите експертен урок по грим или да се потопите в един необикновен свят от аромати. Да, сигурна съм, че доста от вас с неспокойствие са очаквали да се допрян до продуктите на, английската парфюмна къща, която е известна със своите елегантни аромати, първокласни свещи и глезещи сетивата артикули за баня и грижа за тялото.

Други пък към този момент нетърпеливо прекрачват прага на бутика, с цел да вземат своя Creme de la Mer . Още от основаването си той е покорил дамите с чудодейния си резултат върху кожата, а историята на тайнствения златен балсам на доктор Макс Хубер и неговата именита лечебна хидратация остават източник на безкрайна тайнственост до ден сегашен.



Затова и признакът на бутика е черната роза. Рядко и красиво цвете, което въплъщава пристрастеността, мистерията и насладата от всяко пътешестване към неразучени територии.

Списъкът с топ марки допълваме с не по-малко обичаните ни Estee Lauder, La Prairie, Prada, Bobbi Brown, Kilian, Confidential by Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo Exclusives и сигурно идната ни бюти находка ще бъде от сбирката на. Всяка от тези марки има своя обособен грациозен ъгъл в бутик Delirium, в който да опитате всеки един артикул и да изберете най-хубавото за себе си. За задачата можете да запазите и собствен самостоятелен час за консултация, тъй като тук всяко момиче ще се почувства доста особено.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР