Красиво създаденият грим е незаменим аксесоар към всяка визия. И

...
Красиво създаденият грим е незаменим аксесоар към всяка визия. И
Коментари Харесай

В страната на красотата с Надя Сивкова: В крак с грим тенденциите с няколко продукта

Красиво основаният грим е незаместим аксесоар към всяка визия. И като всеки различен аксесоар и макиажът би трябвало да е в крайник с трендовете. А какви са те – разбираме от Надя Сивкова.

Всеки сезон сменяме дрешника си и се впускаме в търсене на новата най-актуална находка, която ще ни донесе чувството, че сме на гребена на стилната вълна. Но помислихте ли коя ще е новата грим находка, която ще ви преобрази с нехаен и съвременен vibe? Точно за това приказваме през днешния ден: трендове в грима за лято 2020.

Бляскава от главата до петите

Един артикул, който незабавно ни хвана окото: Summer Dream by Ivana Alexandrova. Това е надълбоко хидратиращ и енергизиращ гел за коса и тяло с блестящи частици. Неустоим мирис на кокос и карамел глезят сетивата, а дейните съставки са: морска вода, хидратираща захар, пантенол +специален вид пребиотик – инулин, който подкрепя салдото на кожата. Подчертайте тена си, изгладете очевидно кожата и си придайте луксозна визия за летните уикенди.

Огледални устни

Чао, мат, здравей, глос! В момента една от най-актуалните трендове са устни, покрити с транспарантен глос, без доста цвят. Небрежно, секси, момичешко – тази наклонност ни връща към ученическите години. Така модерните олиа за устни сега са на всички места и можете да ги намерите във всеки ценови клас. Наш любимец е CLARINS INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL – новаторска формула, богата на растителни масла, въодушевена от маслата за лице и тяло. Най-важното? Устните са подхранени, меки, с огледален резултат, без да има мазно или лепнещо чувство.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: В крайник с грим трендовете с няколко продукта

Люляково момиче

Заедно с мат устните, погребваме (добре де, прибираме в шкафа) и наклонността на nude очния грим. Този сезон клепачите са оцветени в пастелни тонове! Най-много ни харесва цвят люляк. Толкова нежно, само че в същото време стилно! Само се подсигурете с подобаваща база за клепачи и потупайте с равни придвижвания определения от вас цвят. Малко серпантина – и очите са подготвени! Ние предлагаме: SMASHBOX COVER SHOT EYE PALETTE в Prism. 

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: В крайник с грим трендовете с няколко продукта

Еуфорично

Освен един от най-хитовите сериали в последно време, Еуфория стартира и да диктува трендовете в грима. Без значение дали сте почитатели, или не – това е една визия, която наложително би трябвало да тествате – очен грим, затрупан с искра. Използвайте брокат, течни сенки, залепете камъчета във вътрешния ъгъл на окото, златна очна линия или прахообразни пигменти. Ключът към визията е доста искра и ексцентрични грим материали.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: В крайник с грим трендовете с няколко продукта

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР