Красивият празник на жената 8-ми март отбелязва идването на дългоочакваната

...
Красивият празник на жената 8-ми март отбелязва идването на дългоочакваната
Коментари Харесай

„Нирамар Травел“ изкушава дамите за 8 март със магични преживяния, спа и шопинг екскурзии

Красивият празник на дамата 8-ми март отбелязва идването на дълго чаканата пролет. Датата е превъзходен мотив дамите да се почувстват специфични, да се погрижат за себе си и да отделят задоволително време за обичаните си занимания.   „ Нирамар Травел “  ги изкушава с   шопинг екскурзия до Одрин - Чорлу и Лозенград с 1 нощувка . За почитателките на релакса и салдото на тялото и духа пък е очакван Спа уикенд в румънската столица Букурещ с посещаване на Спа център Терме.



По-романтичните дами сигурно ще се заинтригуват от пътешестване до безконечния град Истанбул с акцент върху една от многото му мистерии -  Църквата с ключетата. Хиляди хора от целия свят се стичат там на всяко първо число от месеца, с цел да си купят така наречен „ сребърни ” и „ златни ” ключета. Те символизират желанията им и им дават късмет алегорично да отключват иконите в църквата. Така съкровените им копнежи ще се осъществен, твърди поверието, доказано от опита на мнозина.  „ Нирамар Травел “  предлага извънредни цени за ранни записвания за това магическо преживяване.



Друга вълнуваща оферта за март е посещаване на Румънските крепости с 2 нощувки . От нея можете да се възползвате и през април. Това е превъзходен метод за запълване на ваканцията с посещаване на прелестния палат Пелеш, мистичния палат на граф Дракула и красивите градове Букурещ и Брашов.



За Април месец гамата от оферти на „ Нирамар Травел “   е много по обширна – Турция, Румъния, България и Хърватска са едни от ТОП дестинациите, които са съобразени и с почивка на децата.

 

През целия месец всяка седмица се оферират екскурзии до многоликия Истанбул, който безусловно разцъфва пред очите на пътешественика по време на Фестивала на лалетата. Това е извънреден метод да се потопиш в историята и разкоша на Града на Босфора измежду приказност от милион лалета . Предложенията ни за Истанбул са с 2 нощувки със закуски в хотел 3 звезди на крайбрежния бул., а цената ни сигурно ще се стори атрактивна с ранна записване до края на февруари.

 



Красотата на България също разцъфва пред очите ни през април. Ако и желаете да покажете освен природата, а и историята и традициите на родината ни,   „ Нирамар Травел “   предлага две извънредно подобаващи дестинации.

Първата е предлага екскурзия по маршрут  Рилски манастир – Банско – Мелник – Рупите - Роженски манастир и село Златолист с къщата на преподобна Стойна.  Това незабравимо пътешестване дава опция да се опознаят по далечните кътчета на България, да се чуе великата им история и да се усети магичната мощ на тайнствени места като  Рупите и дома на Ванга, на Златолист и дома на преподобна Стойна – две велики български пророчици.





 Не по-малко вълнуващо е предлагането за посещаване на  Деветашка пещера - пещера „ Очите на Бога “ – пещера Съева дупка –Крушунски водопади – Ловеч - Троянски манастир –  Тези познати по целия свят естествени чудеса на България ще ви се разкрият в една двудневна разходка с 1 нощувка.



„ Нирамар Травел “  препоръчва и една малко по-далечна, само че изпълнена с естествени хубости и дадености  екскурзия в Хърватия и Словения. Тя включва Плитвички езера – Загреб – пещерата Постойна Яма и замъка Предяма. Екскурзията ви води до най- невероятните естествени чудеса на двете страни с 3 нощувки със закуски и доста налични цени.

За тези, които желаят нови преживявания, само че не избират да не губят близостта си морето пък е предлагането за посетят перлите на Адриатика. Екскурзията е с 3 нощувки със закуски и вечери по маршрута  Дубровник – Котор - Будва и Пераст.

 



Това са невероятни старинни градове с магична атмосфера, доста история и обезпечено положително преживяване. Места, които си заслужава всеки да посети и то нееднократно, а сега  „ Нирамар Травел “  предлагат това преживяване на невероятни цени с ранни записвания доникъде на Февруари.

 

Всичките оферти на  „ Нирамар Травел “ са с дати през цялата година с рейс и тръгване от градовете Добрич, Варна, Шумен, Разград, Русе, Търговище, Велико Търново, Севлиево и София според от определената дестинация!

 

Посетете сайта  www.niramartravel.com  и ще откриете още доста благоприятни условия за очарователни пътувани до по-близки и по-далечни места.

Посетете и страницата на компанията във Facebook:   Niramar Travel

Варна 9000,бул. ген. Колев 64

тел: 0876/703 363,  0898/829 968, 052/607 166

 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР