Красивият червен педикюр никога не излиза от мода. И нищо

...
Красивият червен педикюр никога не излиза от мода. И нищо
Коментари Харесай

Червен педикюр: Цветът на СТРАСТТА върху ноктите през 2022

Красивият червен педикюр в никакъв случай не излиза от мода. И нищо чудно. В последна сметка аленият лак върху ноктите на краката е гръмък, прелъстителен и повсеместен. И през тази година аленият педикюр ще бъде една от главните фешън трендове.

Червен педикюр с дизайн

Обикновеният червен педикюр е печеливша алтернатива отвън пролетно–летния сезон. Но когато пристигна време за отворени обувки, желаеме освен това – и тогава вършим педикюр с дизайн.

През 2022 година на напред във времето ще излезат:

• червен френски педикюр;
• покритие с блясък;
• кристали;
• фолио;
• педикюр в техника омбре;
• матово покритие;
• рисунки (абстракция, геометрия, флорални претекстове, морска тема и др.).

По предписание нокътят на палеца работи като „ платно “ за дизайна, само че всички нокти на стъпалото могат да се употребяват за минималистични рисунки.

Модерният червен педикюр наподобява ужасно освен в моно версия, само че и в композиция с други цветове.

Червено с черно е класиката на жанра. Контрастна и трагична, двойката е подобаваща както за ежедневна, по този начин и за вечерна визия, според от това коя дизайнерска алтернатива изберете. Идеалният сателит за всички нюанси на алено без изключение е белият лак. Придава на педикюра лекост и прохлада. В бяло можете да извършите рисунки на червен декор (или обратно) или просто да редувате тези два цвята върху ноктите. В дует със златно, аленият лак наподобява просто първокласно! Това е идеалният вид за празничен педикюр. Най-често един от ноктите се покрива със златен лак или се прави златен омбре на 1-2 пръста.

Не по-малко хубав е аленият педикюр със сребро. Тази алтернатива не наподобява толкоз скъпа и тържествена като предходната, тъй че е изцяло допустимо да я „ носите “ през делничните дни.

Ако към момента се чудите на какво да заложите, почерпете ентусиазъм още в този момент!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР