Красивите жени в Левски се увеличиха с още една и

...
Красивите жени в Левски се увеличиха с още една и
Коментари Харесай

Прелестна хърватка пристига на Герена

Красивите дами в Левски се усилиха с още една и то каква. На " Герена " дебаркира следващата брачна половинка, която ще притегля вниманието на почитателите с атрактивния си външен тип.

Това е половинката на новия вратар на " сините " Звонимир Микулич - Мария. Хърватката впечатлява с естествената си хубост. Дребна и ефирна, тя е руса с пъстри очи.

Мария е дамата до Микулич от няколко години. Двамата са семейство от лятото на 2016-а. Двойката вдигаприказна женитба на брега на Адриатическо море. Имат дребна дъщеричка.

Освен че е много красива, Мария впечатлява и с разум. Завършила е строителния факултет в Осиек. Преди година се дипломира като магистър по гражданско инженерство. Прави го, до момента в който живее в Молдова, където мъжът й носи екипа на локалния Шериф (Тираспол). На дипломирането си е с дребната им дъщеричка.

В момента Мария си е в Хърватия. Причината е, че Микулич подписа с Левски след началото на подготовката на отбора. Вратарят се причисли към новия си тим непосредствено за началото на лагера в Умаг в родината му. След края на кампа Микулич ще дойде за първи път в София. Той ще докара със себе си и двете си обичани девойки - Мария и дребната им дъщеричка. Със сигурност половинката му ще притегли одобрителните погледи на " сините " почитатели на стадиона.

Подобно на Мария, и Звонимир е от Осиек. Израснал е единствено на три минути от стадиона " Градската градина ". Юноша е на Осиек, като за мъжкия отбор играе до края на 2017 -а. Следва трансфер в Шериф. Заради него " замразява " своето обучение. Микулич следва стопанска система в университета в Осиек, като е приключил втори курс.

" Залагах на учението от дребен, защото не знаех по какъв начин ще ми потръгне с футбола. Затова и влязох в университета. Няма да оставя образованието си незавършено. Дори мисля един ден да взема докторска степен по стопанска система ", твърди вратарят.

За мач се настройва, като слуша бърза музика и гледа гладиаторски борби. Така се зарежда с адреналин. В свободното си време обича да играе на карти, билярд и на " Плейстейшън ". Но най-голямо внимание отделя на красивата Мария и дребната им дъщеричка.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР