Красиви с активен въглен Най-големият проблем с кожата при повечето жени

...
Красиви с активен въглен
Най-големият проблем с кожата при повечето жени
Коментари Харесай

Отървете Се От Черните Точки: Само С 1 Съставка Ще Отворите Всички Запушени Пори

Красиви с деен въглен
Най-големият проблем с кожата при множеството дами е задръстване на порите.
Всяка жена се бори с черните точки и прави всичко, с цел да се отърве от тях, както и да предотврати връщането им (а те постоянно се връщат).
Оказва се, че в случай че ползвате деен въглен за почистване на кожата си само 2 пъти седмично, то ще имате брилянтна кожа на лицето.

Активният въглен е прелестен ексфолиращ препарат за разчистване, който се употребява леко размит с вода. Необходимо е да го усетите като мека кашица сред пръстите си и да започнете да триете кожата си с него.
Ще усетите по какъв начин той безусловно смучи мръсотията от порите. Има в действителност надълбоко разчистване на лицето без да да има мощен абразивен резултат.

Много дами във форумите за хубост са изумени от резултата на дейния въглен.
Женя на 32 години – „ Аз го пробвах за първи път може би преди месец и имам възприятието, че всякога кожата ми става като кадифе.

Първият път, когато използвах продукта и го изплакнах от лицето си, кожата ми бе необикновено гладка и мека. Давам си сметка, че смяната на почистващото вещество постоянно прави кожата да се усеща малко по-различна, само че аз съм употребила един звук козметка и мога да преценява, чекожата ми в никакъв случай не се е чувствала по този метод. Определено лицето ми наподобява по-ясно и по-добре си поставям грима всеки ден. “

Активният въглен има доста мощна хигроскопичност, само че това не е нещо ново.
Той се употребява в болничното заведение в незабавните отделения в продължение на години за лекуване на алкохолна отравяния и свръхдози медикаменти. Действа, като се свързва с токсините в стомаха и да ги попиване преди да влезат в кръвта. Начинът да деяние на активения въглен в козметичните артикули е сходен: той работи като магнит за привличане и асимилиране на праха и мазнината от порите.

„ Когато мръсотията и мазнината от порите ви влезе в контакт с въглерода, те се се засмукват от него и по-късно се отмиват с водата “, изяснява козметичния химик Ni’Kita Wilson.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР