Красивата синоптичка Натали Трифонова, която е фаворитка на зрителите в

...
Красивата синоптичка Натали Трифонова, която е фаворитка на зрителите в
Коментари Харесай

Хубавата Натали с безкрайно дългите крака крие тежък развод

Красивата синоптичка Натали Трифонова, която е любимка на феновете в танцувалното шоу „ Денсинг старс “, е постоянно усмихната , само че в действителност крие тежка драма. Дългокраката русокоска нееднократно е споделяла, че най-важният човек в живота й е нейната майка Ванина, с която наподобяват на тип по-скоро като сестри, написа Ретро.

Двете с Ванина са неразделни, въпреки Натали от дълго време да е поела по своя път. Причината за мощната им връзка е тежкият бракоразвод на родителите на синоптичката. Майка й я е родила, когато била едвам на 21 години. Ранният брак с бащата на Натали се оказал неточност. Стигнало се до бракоразвод, когато бъдещата тв звезда била единствено в трети клас. Раздялата се отразила зле на нежната й душeвност. В детството си Трифонова не била капризна, от дребна била извънредно виновна и пособия доста на майка си. Баща й въпреки всичко й липсвал, защото поради работата си постоянно пътувал и отвън България.

Невинаги бил до нея, когато имала потребност, тъй че в множеството случаи разчитала на майка си. „ Тя успяваше да ми дава цялата обич, цялата грижа, с цел да не усещам тази липса “, споделя Натали. „ Преминали сме тази граница майка - щерка. Ние сме в друга територия, в територия на едно доста съществено другарство . Наистина нямаме секрети една от друга. Знам, че мога да й споделя всичко и ще получа поддръжка от нея. Тя също може да ми показа всичко “, споделя хубавицата.

Най-голямото тестване, през което двете минали, било преди няколко години, когато аварирали по време на обичайна си отмора в Гърция. Тогава били на гръцкия остров Миконос. „ Блъснахме се с мотор. Това са най-страшните дни в живота ми “, признава Трифонова. След удара тя видяла майка си в безсъзнание на земята. „ Светът ти се срутва в тези секунди “, споделя Натали през сълзи за момента, в който стояла до майка си, молейки се да пристигна в схващане. Помислила си най-лошото. И поради шока и паниката минутите, които минали, до момента в който Ванина се свести, й се сторили безкрайни.

Когато майката на синоптичката пристигнала в схващане, била несъответстваща поради удара в главата. Прекарала 5 дни в болница, които били най-кошмарните за щерка й. За благополучие, последствията от случая не били съдбовни.

Майката на Трифонова има втори брак, от който също има дете. Братчето на Натали е с 28 години по-малко от нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР