Красивата синоптичка на Нова ТВ Гергана Малкоданска отвори магазин за

...
Красивата синоптичка на Нова ТВ Гергана Малкоданска отвори магазин за
Коментари Харесай

Синоптичката Малкоданска стана продавачка! Търгува вази, когато не е на екран

Красивата синоптичка на Нова ТВ Гергана Малкоданска отвори магазин за първокласни интериорни артикули, разбра HotArena.

Топпапараците на „ България Днес “ снимаха къдравата червенокоска да дава препоръки на свои клиенти, отбили се в магазинчето, намиращо се наоколо до Южния парк в София.

Преди и след снимането на прогнозата за времето в малкия екран Гери персонално инспектира по какъв начин върви работата. Тя прекарва часове наред, оглеждайки арт стоките, които се продават там. Открай време Малкоданска е неприкрит познавач с съвършен усет, колкото за обзавеждане на жилища.

Напук на всеобщите схвашния, че днешните красиви дами не се славят с необикновен разсъдък, Гергана несъмнено е умна и амбициозна млада дама. Освен с класно и премерено държание тя пленява с позитивното си отношение към живота и постоянно засмяното си лице. Нейни почитатели трескаво се чудят дали е свободна, откакто неотдавна се раздели с индивида до себе си.

„ Пазя свирепо персоналното си пространство и считам, че по този начин е обикновено да бъде. Интимният свят е ненарушим и се старая да не показвам непременно какви събития се случват в живота ми “, обича да отвърна любопитните интриганти Малкоданска.

В всекидневието си отвън ефира Гери не в никакъв случай не носи грим, което излиза наяве и от папарашкте фотоси, които сътрудниците са си разрешили да й създадат. Семпла, без прическа и грим, с комфортни облекла и обувки...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР