Красивата новинарка на bTV Лиляна Боянова отново е сама и

...
Красивата новинарка на bTV Лиляна Боянова отново е сама и
Коментари Харесай

Водеща на bTV е разбита: Мъжът й я заряза пред олтара!

Красивата новинарка на bTV Лиляна Боянова още веднъж е сама и с разрушено сърце, тъй като обичаният й Николай Пенчев неотдавна скапе годежа им и я заряза. Двамата имаха към 2-годишна връзка, която обаче, към този момент е в историята.
В момента и двамата към този момент не се следват в обществените мрежи, също така са изтрили и всичките си общи фотоси там, както нормално се случва в такива моменти. Преди раздялата си хубавицата и гаджето й живееха дружно в нейния апартамент, само че режисьорът към този момент е напуснал и жилището на Лиляна.
Николай Пенчев работи като режисьор в bTV, където двамата се засичат съвсем всекидневно из коридорите на малкия екран, което е още по-трудно за Боянова. Той има близнаци от първия си брак, а Лили има наследник от някогашния си брачен партньор. Малкият Камен е към този момент на 12 години и живее с известната си майка, само че кой е баща му, тя пази в загадка. Знае се единствено, че е предприемач, който ги е оставил малко след раждането на наследника им, написа „ Уикенд “.
Преди време новинарката се похвали с върха на родителите си, които са 40 години дружно, а бащата на Ники Пенчев е първият мъж на Нешка Робева, от който треньорката има щерка. Майката на режисьора пък е небезизвестната от близкото минало Пепа Славчева, която водеше „ Адрес 4000 “ по времето на соца в Българска национална телевизия и щеше да става свекърва на Боянова, само че това очевидно няма да се случи, написа още изданието.
Именно в нюзрума на медията стартира и техният любовен разказ и другояче спестовната откъм страсти в персонален проект новинарка бе на седмото небе от благополучие, и твърдеше за към този момент някогашния си обичан, че той е индивидът, който е чакала цялостен живот.
Каква е повода за непредвидената разлъка сред двамата и дали е забъркан трети човек, към момента не излиза наяве.
Преди да стартира връзка с Николай, 40-годишната водеща имаше няколко случки, една от които със социолога и сегашен консултант на министъра на опазването на здравето Аркади Шарков, друга – с някогашния брачен партньор на колежката си от новините Виктория Петрова.
Обществена загадка е, че ябълката на раздора за двете новинарки се явяваше операторът Добромир, с който Петрова имаше брак, за чието разрушение спомогнала и интимната му спекулация с Боянова. В момента двете колежки са в отлични връзки и от дълго време са заровили томахавките.
По подигравка на ориста и Виктория, и Лиляна претърпяват тежки раздели едновременно. Съвсем неотдавна стана ясно, че Петрова се е разделила с дългогодишния си сателит в живота – някогашният състезателен министър Красен Кралев, с който бяха съвсем семейство и живееха дружно в продължение на близо 10 години, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР