Красивата Никол обра овациите с уникално палто от лисица –

...
Красивата Никол обра овациите с уникално палто от лисица –
Коментари Харесай

Има вкус! Дъщерята на Ваня Червенкова избра WOMANSHOP за блестящата си визия!

Красивата Никол обра овациите с неповторимо палто от лисица – фантазия за всяка дама
Стилна, съвременна и елегантна. Такава е дъщерята на бизнес дамата Ваня Червенкова – Никол, която постоянно е била коректив за стилните трендове у нас. Доказа го и с избора си на онлайн магазин, който да се грижи за съвършената й визия. В всекидневието си и за публични мотиви Никол се доверява на WOMANSHOP – най-актуалния уебсайт за дамска мода.

Красавицата бе видяна с неповторимото палто от лисица „ Незабравима “ в съвременни, преливащи цветове – от черно през сиво до мастилено синьо. Връхната дреха е от 100% натурален косъм и е един от най-актуалните модели на WOMANSHOP , понижен с 20%, както и останалите артикули.

 Никол неслучайно се е спряла точно на този артикул – като се изключи че палтата от животинска кожа са шлагерът на сезона, те са и добра инвестиция в мразовитите дни. Класическата кройка на палто от лисица „ Незабравима “  пък подсигурява, че моделът в никакъв случай няма да излезе от мода. Освен това, може да се комбинира с разнообразни тоалети – както с рокля, по този начин и с формален панталон или даже със спортно-елегантни дънки. А под връхната дреха умерено може да облечете и най-оскъдната блузка – естественият косъм държи топло и при минусови температури.

Дъщерята на Ваня Червенкова несъмнено е наследила стилния усет на майка си. В обществения й профил постоянно я бъркат с фотомодел освен поради добре поддържания й външен тип, само че и поради стилния й асортимент на облекла. Неслучайно последната й фотография с лисичата кожа провокира толкоз мнения по отношение на блестящата й визия. „ Николче, прелестна си! Стилна, както постоянно! “, „ Уникално палто имаш, от кое място е? “, „ Класа!! “, и прочие похвали заваляха в мрежата.

24-годишната Никол наследи сполучливо бизнеса на майка си, само че има и лични планове. Освен всичко друго, се занимава и с щедрост. „ Щастлива съм, че щерка ми превъзмогна ужаса, който претърпя едвам 8-годишна. Днес тя ме превъзхожда и е моята по-добра версия “, показа преди време Ваня Червенкова.

През 2003 година, във Варна пред очите на дребната Никол, бизнесдамата бе простреляна с 2 патрона в главата и 4 – в тялото. Оцеляла като по знамение, през днешния ден Ваня е признателна за живота си и най-много за това, че щерка й е надживяла кошмара, трансформирайки се в сполучлива млада дама.

Двете грации постоянно обират овациите по всемирски събития, с помощта на вродения си усет към модата. Ако и вие желаете да заблестите и да сте в крайник с най-новите трендове, изберете вашия обичан тоалет с понижение от 20% в WOMANSHOP , където с изключение на палта, ще намерите още доста настоящи облекла , обувки, чанти и бижута за всеки жанр и усет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР