Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на

...
Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на
Коментари Харесай

Жасмина от „Сделка или не” яхна електромобил за 300 бона

Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на Румен Луканов от „ Сделка или не ”, шпори чисто нов „ Мерцедес ” EQS. Това е първият напълно електрически първокласен седан на автомобилния колос. У нас премиерата на модела бе преди по-малко от година, а русокоската е измежду първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е към 300 000 лв., научи „ Уикенд ”.
Автомобилът е подарък за многодетната майка от брачна половинка й - милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „ Nordsee ” и „ Дънкин Донътс ”. Сириецът има задоволително финанси, с цел да има огромен автопарк с няколко коли, всяка от които е на стойност сред 200 и 600 бона. S-класата на Жаси може да изкара с едно зареждане пробег до 770 километра, а мощността й е цели 523 к.с. Красавицата сама се похвали с колата в обществените мрежи.

В края на лятото бургазлийката се изфука, че фамилията се е сдобило с джип „ Майбах ” за половин милион лв. . Регистрационните номера на колите на семейство Маджид са постоянно с идентични числа, за което също се броят няколко хиляди в КАТ, преди приемането на табелите.

Семейството живее в голям дворец в Панчарево , надалеч от любопитни погледи и шума на града. Блондинката изчезна от светския хоризонт преди няколко години, откакто реши да сътвори семейство и да стане майка. Бившата асистентка от „ Сделка или не ” небрежно се даде на Ариф и роди 3 деца от милионера – Зеки, Ариа и Изабела, които се появиха на бял свят през 2014, 2015 и 2016 година Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид през 2016, две години след раждането на сина им Зеки, който е кръстен на щастливия си дядо. Най-малката дъщеричка в фамилията се споделя Изабела.

Животът на хубавицата буди злоба измежду доста от колежките й от стилните среди и малкия екран. Някогашната тв звезда към този момент не желае да е под светлините на прожекторите и си гледа бизнеса с облекла, козметика, както и работата си като инфлуенсър.

„ Вече съм си взела моята доза от медийни изяви и съм фокусирана в други инициативи. Ако се появявам някъде, избирам да е за идея или за, с която мога да се асоциирам, другояче не виждам никакъв смисъл. Времето ми е доста по-скъпо от преди. Някои хора към мен ми се чудят, когато отхвърлям предложения, изключително когато са за най-популярните сега излъчвания, само че не си представям по какъв начин ще отида някъде и ще приказвам празни приказки, тъй като сюжетът се върти към някакви смехории. Ако ме поканят за тематика, която същински ме допира, ще отида с най-голямо наслаждение, само че просто по този начин, за популярност... по-скоро ще откажа “, безапелационна е променената Жасмина, която към този момент е щастлива милионерша.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР