Красивата дъщеря на Юлиан Вергов, звездата от хитовия нов сериал

...
Красивата дъщеря на Юлиан Вергов, звездата от хитовия нов сериал
Коментари Харесай

На татко порасналото момиче: Щерката на Юлиан Вергов празнува с артистична компания

Красивата щерка на Юлиан Вергов, звездата от хитовия нов сериал на NOVA " Отдел Издирване ", скоро отпразнува щур и пъстър рожден ден. Младото момиче навърши 19 година, и си провежда прелестно празненство, на което участваха защити, само че доста близки и артистични посетители.

Тази година красивата Алена имаше опция да посрещне своя персонален празник малко по-спокойно, за разлика от предходната година, когато бяхме в по-сериозен локдаун. 

Виж още:

За да празнува рождението си на домашно празненство, Алена събира с изключение на съучениците си и дъщерята на кака Лара - Бернарда Береану,но също и друга звезда от " Отдел Издирване " - Елена Телбис. Покрай своя баща Вергова се сприятелява с Бернарда и двете са неразделни, както и с други деца на артистични хора.

За празненството си Алена, която е огромен почитател на скейта и неведнъж може да бъде засечена из центъра на столицата да се придвижва по този начин, залага на мощен грим и зеброво яке. Самата Алена се похвали, че е получила куп дарове от приятелите си, които няма време да разопакова след купона.

Виж още:

В обществените мрежи се появиха много фрагменти от празненството, на което Алена е била звездата. Въпреки близостта си с известния си татко, той не е измежду гостите, а празненството е напълно младежко. Е, най-малко не го виждаме на фотосите, които Алена е качила в Инстаграм, само че пък двамата постоянно прекарват лятото си дружно на каравана, където Алена води и свои другари, с цел да разпускат, а баща ѝ няма срещу, пишат от " България Днес ".

Междувременно може да гледате таткото на Алена в последния епизод на " Отдел Издирване " във видеото горе, а в петък от 22 ч., очаквайте нова развръзка в хитовия сериал.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/_alyvergova_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР