Красива морска сватба вдигна една от любимите двойки на зрителите

...
Красива морска сватба вдигна една от любимите двойки на зрителите
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг вдигна грандиозна сватба

Красива морска женитба подвигна една от обичаните двойки на феновете на " Един за различен ". Става въпрос за Тина и Миро, които единствено преди седмица подвигнаха моминско и ергенско празненство. Двамата към този момент са семейство, а младоженката благодари на всички забъркани в чудното празненство на морето.

Тина (24 г.) и Станимир (28 г.), и двамата родом от Харманли, са дружно от 10 години. След годежа в две дейности и предложение за брак в Париж, сватбата им най-накрая е реалност.

" Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по доста от това, което пожелахте на нас. Благодарим на всички наши посетители, че споделиха този по този начин трогателен за нас ден, че бяха толкоз щури, усмихнати и постоянно на дансинга!

Радваме се, че имахме опцията да бъдем измежду всички вас! Благодарим и ужасно доста на нашите СТРАХОТНИ кумове и ПРЕКРАСНИ родители за цялата поддръжка и схващане. Мамииии без твоята непрестанна помощ несъмнено към този момент щяхме да сме полудели. Благодарим ти! “, написа Тина в обществените мрежи.

Влюбените от четири години живеят във Англия и след надпреварата още веднъж са там. Въпреки нежната си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е непозната, а пристрастеността им е да пътуват. След годежа в две дейности и предложение за брак в Париж, в този момент те най-накрая официализираха връзката си, написа Hotnews.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР