Красива млада българка, която е двойничка на италианската актриса н

...
Красива млада българка, която е двойничка на италианската актриса н
Коментари Харесай

Красива българка се оказа двойничка на Моника Белучи

Красива млада българка, която е двойничка на италианската актриса н модел Моника Белучи, стана горда носителка на купата Девойка Кюстендилска пролет 2022.

17-годишната ученичка Мадлен Манова покорява жури и аудитория с усмивката и лъчезарното си лъчение, което й носи първото място в 55-ото издание на конкуренцията. " Не мога да кажа дали имам поразителна аналогия с Моника Белучи, само че ми се е случвало на няколко пъти да ме стопират хора и да ми споделят, че наподобявам като нея “, описа пред " България Днес “ Мадлен, която още е подвластна на страстите от успеха.

Досега хубавицата не е взела участие в състезания за хубост и не е сигyрна дали ще продължи с сходен вид изяви. Но признава, че от дребна гледа " каките по сцената “ и е желала един ден да дефилира като тях. А конкурса  " Девойка Кюстендилска пролет 2022 “ описва освен като конкуренция по хубост, а и съревнование което би трябвало да покажеш полезности.

Голямата пристрастеност на Мадлен и е географията, по тази причина разумно й фантазиите са свързани с пътешествия " Искам да обиколя света, да посетя всички вероятни места. Но като начало да стартира с Италия, тъй като доста ми харесва и наподобява извънредно красиво “, сподели още пред вестника единадесетокласничката в езикова гимназия " Д-р Петър Берон “, която учи британски и испански език.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР