Красива и много палава учителка в гимназия в американския щат

...
Красива и много палава учителка в гимназия в американския щат
Коментари Харесай

Даскалка сложи рога на съпруга си с ученик, влюби се в него, но завърши в ареста СНИМКИ

Красива и доста палава учителка в гимназия в американския щат Уисконсин се озова зад решетките, откакто прави секс със 17-годишен възпитаник и постави рога на своя мъж. Случката е необятно отраазена в много от водещите US медия, за нея се тръби много и в обществените мрежи.



В края на предишния месец към 34-годишната Ребека Килпс, учител по испански език, се развихри заплашителен скандал, откакто чиновник в школото, в което работи, съобщил в полицията за връзката й със 17-годишен младеж.



На идващия ден към органите на реда се обърнал брачният партньор й. Той разказал, че в телефона на жена си се натъкнал на чат с младеж, в който двамата признават за любовта си един към различен. Освен това от известията ставало ясно, че Ребека е решила да напусне брачна половинка си поради младия си ухажор.



Детективи са разпитали 17-годишния възпитаник, който признал, че другарството му с учителката " отишло прекомерно надалеч ". Самата Килпс, по време на разпита, признала, че сантименталната й връзка с момчето е почнала през октомври 2021 година и е удостоверила, че е правила секс с него два пъти вкъщи си, до момента в който клетият и мъж отсъствал.

Тя също по този начин подчертала, че е считала да се реалокира при новия си ухажор, незабавно щом той приключи учебно заведение.

Килпс е упрекната в полови похищения против лице под 18 години и я ака сигурно затвор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР