Красива българска студентка загина в кървава катастрофа в щатите, съобщи

...
Красива българска студентка загина в кървава катастрофа в щатите, съобщи
Коментари Харесай

Наша красавица загина в пътно меле в Щатите ВИДЕО

Красива българска студентка почина в кървава злополука в щатите, заяви kentucky.com, издание от едноименния щат. Мелето е станало край път I-75 в петък вечерта, жертвата е 23-годишно момиче от България, което учело в Berea College. Йоана Иванова е починала наоколо до излаз от автомагистралата номер 77.

Според локалните издания злополуката е станала сред лека кола - седан и камион. Според полицията в окръг Мадисън ударът е бил толкоз тежък, че седанът е бил безусловно срязан на половина, а задната седалка е хвърлена на 100 ярда от мястото на повредата. Йоана е седяла на задната седалка на колата и е единствената починала в тежкия случай. Ранени са тримата, пътували в колата, както и водачът на камиона. Всички били незабавно откарани в болничното заведение.

Според предварителните мнения от полицията, един от факторите за случилото се е " многото алкохол ", обхванат от водача на леката кола. Berea College е измежду най-престижните образователни заведения в Съединени американски щати и света, а българката Йоана Иванова - измежду надарените студенти. Младото момиче е посочено от състудентите си като една от очакванията на университета.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР