Красива българка ще е бъдещ офицер. Патриотичната песен "Вятър ечи,

...
Красива българка ще е бъдещ офицер. Патриотичната песен "Вятър ечи,
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво ще работи тази ослепителна българка СНИМКИ

Красива българка ще е предстоящ офицер. Патриотичната ария "Вятър ечи, Балкан стене " на Добри Чинтулов е измежду обичаните на Атина Трайкова.

Тя е на 20 години и родом е от град Берковица. Завършила е Профилирана гимназия с преподаване на непознати езици „ Петър Богдан “ в град Монтана, където е изучавала британски и съветски език, оповестява "Трафик ".

В момента, Атина Трайкова е курсантка в Национален боен университет „ Васил Левски “, град Велико Търново и се усеща горда с избора си.
Атина разказва себе си като човек, който цени традициите и обича родното. Харесва поезията, както и рециталите, изпълнени с възприятие и възторг.


"Винаги съм харесвала военните филми и книги. Спомням си, когато бях дребна, избрах баба да ми пее патриотични и маршови песни, а обичаните ми такава бяха „ Вятър ечи, Балкан стене “ и „ Хубава си моя горо “.



Между детските ми плюшени играчки, барбита и принцеси, място постоянно намираха дребни войничета и танкове. След време да бъда офицер се трансформира в моя фантазия, по тази причина избрах да се образовам в Националния боен университет „ Васил Левски “. Днес съм горда с избора си ", признава тя.







В момента Атина учи компетентност „ Организация и ръководство на военни формирования на тактическо ниво”, със специализация „ Разузнаване “ и гражданска компетентност „ Национална и районна сигурност”.

"Красотата на дамата не е единствено външният ѝ тип. Напротив, тя е цялост от силата на духа, от нейната самостоятелност, от способността да си слага цели, които може да извърши и не на последно място – чаровността, която е вродена на всяка една от нас ", разкрива младата жена.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР