Красимир Янакиев е завършил Морско училище и дълги години работата

...
Красимир Янакиев е завършил Морско училище и дълги години работата
Коментари Харесай

Варненец запечата самотните символи и акценти на Варна по време на извънредното положение


Красимир Янакиев е приключил Морско учебно заведение и дълги години работата му е била обвързвана с морето. Скоро обаче му следва да смени попрището и да размени морето с класната стая като учител по математика. Голямата му пристрастеност обаче остава фотографията.  

Днес, когато животът се завърна като пълноводна река и морската столица още веднъж " ври и кипи ", когато рестриктивните мерки поради разпространяването на ковид са зад тила ни, можем да си напомним непознатата Варна, самотна и пуста, с вяра в никакъв случай повече да не я виждаме такава. 

Нека празните улици и площади, затворените магазини, лимитираният достъп до Морската градина и крайбрежната зона, останат като затворена страница в историята на най-красивия български град.   

Нека времето на изолираност и лимитирани обществени контакти са ни научили да ценим прелестната опция да поддържаме връзка, да бъдем положителни и единни. 

Още фотоси от прелестна Варна може да видите на страницата Beauty by KY с благопожелание за положително здраве и въодушевление от Varna24.bg !
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР