Красимир Каракачанов, ФейсбукОтносно сагата с един самозабравил се чиновникПреди една

...
Красимир Каракачанов, ФейсбукОтносно сагата с един самозабравил се чиновникПреди една
Коментари Харесай

Каракачанов: Скандалът с Мустафа Емин е символ на наглостта на самозабравил се висш чиновник

Красимир Каракачанов, Facebook

Относно сагата с един самозабравил се служител

Преди една седмица станахме очевидци на скандал със съветника на министъра на защитата Тагарев - Мустафа Емин. Въпросният консултант парадира със служебното си състояние и с връзките си с министъра на защитата и министъра на опазването на здравето, жестоко се намесва в работата на медиците в „ Пирогов “, заплашвайки ги с уволняване.

Шокиращото беше, че политическите централи, назначили въпросния нагъл служител, вместо да му „ свият сармите “, проведоха във Facebook цяла акция за оклеветяване на медиците от „ Пирогов “. Към този демонски хор се включиха и някои от „ демократичните свободолюбиви “ медии.

Днес една от централните малките екрани по най-тенденциозен метод, вместо да изрази някакво състрадание към медицинските служащи в „ Пирогов “, се опита да мачка шефа на „ Пирогов “ с концепцията казусът да бъде замазан и затрупан. Сякаш те бяха нагрубявали министерския консултант, а не той тях.

Другата огромна гнусота в целия този случай е, че един медицински служащ – здравната сестра Неда Диманова, с над 40 години стаж в опазването на здравето, беше подложен в интернет от групите на жълтопаветните, умни и красиви соросоидни деятели на брутална, безусловно античовешка офанзива. Жената беше упрекната, че е част от заговора на Путин за дискредитирането на НАТО.

Освен това изровили, че тя била в някакъв хор на „ Свети Александър Невски “, а видите ли катедралният храм в София носи съветско име. Следователно тя 100% е путинофилка и най-вероятно до момента в който е биела камбаните, съветският патриарх от Москва ѝ е внушавал по какъв начин да злепостави този популярен герой за народна власт, демократизъм, джендъризъм и независимост на Украйна – Тагарев и неговия чиновник Мустафа Емин.

Целият този скандал е знак на наглостта на самозабравил се върховен служител и беше трансфорат в някакъв опит за опълчване на тематика „ За или срещу Русия “, „ За или срещу Украйна “. За пожарите в Странджа несъмнено също е отговорен Путин. Сигурно и за злополуките по пътищата е отговорен Путин. Сигурно и за последния случай, в който един алкохолик с 2 промила алкохол умъртви на пешеходна пътека 15-годишно момче…

А в действителност какво се случи с шефа на „ Пирогов “? Военният министър персонално изиска пояснение какво се е случило. Ръководството на „ Да, България “ се подвига и отива в болничното заведение да прави персонална инспекция. Това в случай че не е политически напън, здраве му кажи. И то от същите тези политици, които единствено допреди 2 години по площадите говореха за морал, за европейски полезности. Говореха за нов политически модел и говореха за смяна. Явно смяната е до момента в който седнеш на стола и продължаваш да се държиш по същия метод, по който са се държали доста други преди теб, самозабравили се политици.

Неволно се възнамерявам, в случай че това се беше случило преди три години, когато аз бях министър на защитата и мой консултант от политическия кабинет беше отишъл в „ Пирогов “ и беше вдигал кавги на медицинските чиновници, какво щеше да се случи?


Щяха ли същите тези жълтопаветни, умно-красиви соросоидни деятели да защитят съветника ми? Отговорът е явен. Същите тези демократични медии щяха да ме изядат с парцалите. Щеше да има въпроси: Как го назначихте? А по какъв начин тъкмо определихте, че той има качества да Ви бъде консултант? Кога ще го уволните? А Вие няма ли да подадете оставка? Най-вероятно това щяха да бъдат въпросите, тъй като сходни въпроси съм чувал за къде-къде по-дребни и смешни темички. Но очевидно аз не бях верният министър, тъй като не съм от агитката на Отровеното общество.

Всъщност заради какви качества е назначен въпросният господин Емин за член на политическия кабинет и консултант на министъра на защитата с добра заплатка сред 4000 и 5000 лв.? Има военно обучение? Има някаква военна просветеност, има някаква някакъв опит в интернационалната активност или структурите на НАТО и Европейския съюз? Възниква въпросът за какво един фаянсаджия, с цялото почитание към тази специалност, е назначен за консултант на министъра на защитата и с какво тъкмо може да го поучава? Отговорът идва от единствено себе си - с нищо❗

Факт е, че цялото управление на „ Да, България “ се е изсипало в „ Пирогов “ да притиска шефа на „ Пирогов “. Това е следващата политическа калинка, която е назначена на държавна ясла, с цел да взема добра заплата. Това сме го виждали към този момент, единствено че тази калинка надали с нещо може да бъде потребна за защитата на Република България освен това в един миг, в който до границите ни се води война и министерството на защитата би трябвало да вземе професионални решения, а не да скандира лозунги като футболна агитка.

Тези двойни стандарти, на които сме очевидци, се постановат по най-бруталния и противен метод през последните 2 години за всичко. Затова нещата не вървят и в никакъв случай няма да тръгнат. Затова тези, които бият медицински служащи, ще не престават да го вършат. Затова пияните водачи ще не престават да бъдат такива. Затова децата ни няма да вървят на учебно заведение. Затова просветителната система е катастрофирала… Затова изчезваме като нация!

Въпросният консултант, а и неговият директен шеф - министърът на защитата, няма ли да кажат едно извинявай на медицинските чиновници в „ Пирогов “!? На тези, които избавят живота на десетки хора всеки ден, и получават освен пренебрежение, само че и сходно оскърбление от страна на властимащи и ръководещи. Едно „ Извинявай “ най-малко на този стадий би могло да свърши някаква работа.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР