Красимир Каменов – Къро, който вчера сутринта бе брутално разстрелян

...
Красимир Каменов – Къро, който вчера сутринта бе брутално разстрелян
Коментари Харесай

Къро дни преди убийството: Тук няма как да ме гръмнат!

Красимир Каменов – Къро, който през вчерашния ден сутринта бе брутално разстрелян в къщата си в предградие на Кейптаун, ЮАР, дружно с дамата, с която живее на брачен начала – някогашната манекенка Гергана, шефа на защитата си, прочут като Сашо ФБР-то и икономката на къщата, от 3-4 месеца е знаел, че против него се готви нападение, настояват хора от обкръжението му.

Той обаче бил много песимистичен, че гибелта може да го застигне в африканската дъжва. " Тук няма по какъв начин да ме гръмнат - подсигурил съм се ", споделил наскоро в диалог със собствен доближен Каменов. И загатнал, че в ЮАР бил защитаван от полицейски шефове, на които плащал подкуп по 2000 евро месечно. Е, видно е какъв брой са го пазили...

Имението на Къро е било като цитадела, на всички места е имало записващи камери, а самият той е ходел с бронежилетка, за всеки случай. Това обаче не му е помогнало и в последна сметка през вчерашния ден към 8,20 часа той бе разстрелян дружно с жена си, началника на защитата си и икономката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР