Kрасимир Балъков също присъства на представянето на биографичната книга на

...
Kрасимир Балъков също присъства на представянето на биографичната книга на
Коментари Харесай

Краси Балъков: Стоичков е истински пример за младото поколение


Kрасимир Балъков също участва на представянето на биографичната книга на Христо Стоичков, която публично бе показана през днешния ден. Бившият плеймейкър на националния тим и Щутгарт показа, че Ицо може да бъде образец за младото потомство в България.

„ Не имам вяра някой да не знае какво ни свързва със Стоичков. Времето, което сме прекарали дружно, моментите, които сме изживели дружно – хубави и по-малко хубави. Това, което се случва е нещо хубаво, тъй като на младото потомство му трябват образци, а Христо Стоичков е един от тях. Трудно мога да ви опиша нещо от Съединени американски щати 94, което не е разказвано до момента “, показа Бала.

„ Имали сме доста, доста случки, които са разказвани. Не мога да се сетя за нещо съответно. Няма никакво значение какво и по какъв начин е било. ВАжно е, че във времето ние сме си останали правилни другари. Мисля, че това е най значимото – уважението, респекта един към различен. Не може в спорта да няма разногласия и кавги, не може да има единствено хубаво. Има и отрицателни моменти, които сме преживявали и сме ги загърбили. Хубавото е, че има хора, които са постигнали нещо в спорта и могат да бъдат образец “, сподели още Краси Балъков.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР