Красимир Анев окончателно отпада от сметките на националния ни треньор

...
Красимир Анев окончателно отпада от сметките на националния ни треньор
Коментари Харесай

Краси Анев отказа и по-голямата заплата


Красимир Анев дефинитивно отпада от сметките на националния ни треньор по биатлон Александър Касперович, написа вестник “24 часа”. Въпреки препоръчаната по-голяма заплата, той не вдигал телефона на наставника, който желал още един път да приказва с него.

Вместо това Анев, който е някогашен европейски първенец, пратил писмо, в което удостоверява, че освен това управление на федерацията не желае да бъде повече национал. Така в четвъртък националите ни пътуват за Беларус през Белград, с цел да създадат втория си лагер преди началото на сезона. Там към този момент е Касперович, както и помощникът му Норицин. Така те за първи път ще работят с нашите.

Домакините оферират идеални условия за тренировки. На мястото на Анев в самолета ще се качи младокът Благой Тодев, който към този момент изкара първия предварителен лагер с националите, който завърши на високопланиинската база в Белмекен. От него се чака да навакса бързо и да се включи в щафетата ни.

Сезонът е от изключителна значимост, тъй като се явява предолимпийски. Зимната олимпиада в Пекин би трябвало да се организира през 2022 година. Руските треньори се надяват да се потвърдят тъкмо през българските национали, откакто бяха недолюбвани в родината си. Касперович направи от Логинов международен първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР