Краси Радков първоначално е отказал да участва в шоуто Като

...
Краси Радков първоначално е отказал да участва в шоуто Като
Коментари Харесай

Краси Радков искал да се откаже от „Капките”, мислел, че ще е водещ, а не участник

Краси Радков в началото е отказал да взе участие в шоуто „ Като две капки вода ”, а едвам след увещание от страна на продуцента се съгласил да изгрее на сцената на десетия сезон на предаването. „ Не, отхвърлям се, аз не мога въобще да пея ”, споделя артистът на Магърдич Халваджиян, когато схваща, че е поканен да взе участие, а не да бъде водещ.
Шишо Бакшишо цялостен сезон очарова феновете с сполучливите си фалшификати, гений, земно държание и възприятие за комизъм. В понеделник вечерта Краси завоюва 10-ия юбилеен сезон на предаването, както „ Уикенд ” предвижда още през март месец. Зрителите му отредиха първото място, а той незабавно подари двете награди, които получи. Ваучерът от 2500 лв. ще бъде в интерес на Дома за ветерани на културата и изкуствата, а чисто новият автомобил отива в детската болница в София. Краси обаче не остава без нищо. Както всички участници, и той е получавал хонорар за всяко свое излизане на сцената. Според източник на „ Уикенд ” , комика е взимал по 2000 лв. всеки понеделник.

„ Тази кола аз ще я даря на детската болница в София, тъй като ние би трябвало да даваме. Аз съм бил два пъти в тази болница, изискванията не са положителни, ужасяващи са ”, сподели Радков, откакто получи ключа за автомобила. „ Аз съм доста благополучен, само че усещам, че не трябваше да печеля тази премия. Хора, аз не мога да пея! Но доста се забавлявах. Искам да благодаря на публиката и продуцентите. Щастлив съм, само че е необичайно “, добави скромният артист и любим на Слави Трифонов.

Таксиметровият водач Шишо Бакшишо е взет „ назаем ” от „ Шоуто на Слави ”, с цел да изгрее в „ Като две капки вода ”. Преди да се съгласи да взе участие, артистът схванал от Слави, че ще води предаването и откликанл позитивно, само че по-късно научил, че ще взе участие в занимателното предаване и ще се бори за победа.

„ Човече, какъв кеф, ще повеждам „ Капките ”. Аз му крещя: „ Краси, не сме се разбрали. Аз те поканвам за участник ”, описа продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. След като се изяснили, Радков изрично отказал, тъй като не може да пее. Талантът му да влиза в облик обаче събра най-вече зрителски гласове в предаването за фалшификати. На финала той се въплъти като именития Емил Димитров с песента „ Ако си дал ”. „ Участвал съм и по други формати, гледал съм по света и виждам, че печелят пеещи хора. Явно в България е по-друга обстановката. Скъпи сътрудници, аз пеех най-лошо от всички вас тук ”, дръпна си градивна самооценка артистът на финала. Според него не е трябвало да печели първата премия, тъй като по този начин се чувствал неудобно.

На второ място в „ Капките ” остана Александър Сано , който не сподели, че е отчаян от сребърния орден. „ Двойката цялостен живот ми е носила шанс в живота. Много съм удовлетворен от това второ място. Благодаря за поддръжката! Благодаря и на журито, и на Маги “, съобщи от сцената артистът, който на финала избра да се показа в облика на Васил Найденов с песента „ Седем пъти “.

Бронзовият орден в десетия сезон на шоуто феновете на избраха да отиде при Крисия. За финално осъществяване певицата бе заложила на Александра Бърк. „ Много съм щастлива, че участвах. Много благодаря за поддръжката на всички “, разчувствана бе Крисия. Тя получи от шоуто и оценката „ Малката огромна звезда “. Припомняме, че „ Уикенд ” предвижда трима от четиримата финалисти още преди старта на шоуто. Това са Крисия, Краси Радков и Александър Сано. Единствено Дарин Ангелов се оказа изненадата на сезона, който завоюва любовта на хората с положителните си фалшификати и се трансформира от новобранец в любим, като приключи на почетното четвърто място. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР