Краси Радков отново е напълнял драстично, видяха фотографите на Ретро“.

...
Краси Радков отново е напълнял драстично, видяха фотографите на Ретро“.
Коментари Харесай

Краси Радков удари 100 кила: Комикът яде на крак, жена му отказвала да готви

Краси Радков още веднъж е напълнял фрапантно, видяха фотографите на „ Ретро “. Доскоро комикът спазваше непоколебим хранителен режим, с помощта на който съумя да смъкне над 20 кила за негативно време.

С появяването на първородния си наследник през миналото лято обаче артистът към този момент нямал опция да се храни здравословно, защото жена му Станислава отказвала да готви и да върти семейството, тъй като бързала да се върне на работа като водеща на събития и актриса.
Битът на фамилията на Радков тотално се преобърнал и той бил заставен да хапва всеки ден на крайник. Тъй като му писнало месеци наред да употребява единствено бързи храни, Краси станал постоянен клиент на бистро, ситуирано наоколо до постройката на Би Ти Ви. Там той се отбивал в паузите сред фотосите на Шоуто на Слави и най-често си купувал нещо готвено, като съгласно личния състав обичаното му ядене била мусаката. Храненето на бързи обороти обаче мигновено си споделило думата и единствено за няколко месеца артистът си върнал старите килограми и отново трансферирал стотака. Този път натрупал изключително доста маса в региона на корема и поради шкембето си не можел да си закопчава дори връхните облекла.
 Краси Радков удари 100 кила: Комикът яде на крайник, жена му отказвала да готви

Напълняването го върнало към неговия остарял недостатък – цигарите. Цели 6 години и половина артистът не пипваше тютюна по гледище на своя началник Трифонов, който го заплашвал с санкции, в случай че не спре да пафка. Тогава Краси си направил рутинни проучвания, от които станало ясно, че холестеролът му е сериозно повишен и би трябвало да обърне съществено внимание на здравето си. Комикът занесъл проучванията в студиото на шоуто, където Дългия ги видял и го задължил да спре да пуши със заплашителни дейности. „ Слави стартира да скача върху кутиите ми с цигари и да ги тъпче като вманиачен “, споделя самият Краси. Сега комикът пушел скрито от началника си по улиците, само че и това не намалявало апетита му и той продължавал стремително да дебелее.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР