Краси Радков и Георги Милчев Годжи стартираха съвместен бизнес. Актьорът и

...
Краси Радков и Георги Милчев Годжи стартираха съвместен бизнес.
Актьорът и
Коментари Харесай

Краси Радков и Годжи подхванаха общ бизнес

Краси Радков и Георги Милчев Годжи стартираха взаимен бизнес.

Актьорът и музикантът се хванаха дружно да обикалят нощните заведения и да изнасят скечове.

Тази скица на изяви и припечелване на пари е добре позната в средите и от други техни сътрудници. Така, че креативният съюз сред музикантът от " Ку-Ку Бенд " и комикът не изненадва никого, като на сцена дружно ще ги забележим на 18 април. Тогава двамата имат планувано присъединяване в пловдивски клуб.

За Радков певческите благоприятни условия са под въпрос, въпреки че преди време стана победител в " Като две капки вода ". Затова и музикалната част ще бъде главно поета от Георги Милчев. В шоу програмата си двамата ще заложат повече на скечовете, защото към този момент имат няколко сполучливи изяви дружно.

Легендарна остава в историята смешката им, при която Годжи се превъплъщава в военачалник Венцислав Мутафчийски, а Краси Радков е професор Тодор Кантарджиев в разгара на Коронавирус пандемията.

Актьорът и музикантът също по този начин имаха графа по малкия екран за смешки от Северозападна България, която също се радваше на огромен интерес. Хонорарът на протежета на Слави Трифонов остава в загадка, само че надали двамата са се съгласили да излязат на сцената за под няколко хилядарки.

Краси и Годжи евентуално ще припечелят в допълнение към месечните си приходи, тъй като имат и други печеливши занимания - артистът е водещ на танцувалното предаване " Денсинг старс ", а артистът има ефективно присъединяване във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " по телевизия 7/8, което отдавна не се води от Дългия, а от сценариста му Иво Сиромахов, написа hotnews.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР