Краси Аврамов има много поводи за празнуване - нова песен,

...
Краси Аврамов има много поводи за празнуване - нова песен,
Коментари Харесай

Краси Аврамов предложи брак на изкусителна инфлуенсърка

Краси Аврамов има доста мотиви за празнуване - нова ария, видеоклип и впечатляващо предложение за брак във допустимо най-романтичната атмосфера.

Дамата, която го получава е Велина Узунова - модел и инфлуенсър, отведена от навигационна система в обстановка, достойна за филм - плаваща къща, навлязла в притихналите води на река, по чиято повърхнина се отразяват пламъците на десетки запалени факли, написа " Блиц ".

Малко преди последните слънчеви лъчи да угаснат, потъвайки безмълвно зад хоризонта, тя стопира автомобила си пред тесния мост, отвеждащ до постройката, намираща се на метри от брега. Не там обаче е очаквала да се озове, когато е въвела изпратените ѝ от нейна другарка координати в устройството, следвайки упътванията му, без да знае, че те я водят към това, от което в действителност обезверено се пробва да избяга… 

В търсене на избавление от болката, пристигнала с неочаквания завършек на връзката ѝ, тя желае дефинитивно да загърби своето минало. Само че то въобще не има намерение да ѝ го разреши, чакайки я търпеливо да отиде при него зад фасадата на къщата, където ще ѝ се наложи да вземе едно от най-важните решения в живота си, и по-точно дали да го обвърже вечно с този на мъжа, разрушил нейното сърце. Там, без диря от виновност за огорчението, което ѝ е предизвикал, я чака Краси Аврамов, а пред него стои отворена кутийка с пръстен, чийто елмаз проблясва на последователно чезнещата светлина.

Официалната премиера на видеоклипа бе на 19 октомври, а фрагментите в него отвеждат в прелестния Белград, където ставаме свидетели на една по-различна любовна история, която изследва докъде е кадърен да стигне човек, за да се убеди дали този, когото обича, фактически му принадлежи напълно, или неговата отдаденост е единствено на думи.

С тази ария изпълнителят, чиито изключителни вокални благоприятни условия му заслужиха прозвището Човека глас, се завръща към своя одобрен жанр, представляващ вълнуваща симбиоза сред поп и опера. Именно с него преди време той завоюва влиятелната премия " Superstar of the year "  на " Los Angeles Music Awards ", която затвърди с величествен независим концерт, състоял се пред цялостна зала в дома на Оскарите " Dolby Theatre ", оставайки и до през днешния ден единственият българин, изнесъл лично шоу там. 

" Реших, че е извънредно време да спра да тичам от себе си, пробвайки се да бъда като всички останали ", споделя Краси. И добави: " Все отново, това съм аз - този, който постоянно съм бил, без значение от компромисите, които съм правил в музикално отношение ". Новият му план се реализира с поддръжката на Национален фонд " Култура ". А на музиката е дело самият той. Текстът пише дългогодишната му другарка Анна Монтгомъри, която е дъщеря на сполучливата американска оперна певица Кей Монгомъри, покорила едни от най-големите подиуми на Европа, която става и вокален възпитател на Краси Аврамов, когато той се открива в Америка.

Аранжиментът на песента прави един от най-талантливите музиканти у нас Борислав Бояджиев-Борче, а цигулката, звучаща в нея, оживява по виртуозен метод в ръцете на световноизвестната цигуларка Кремена Николова-Оксенкруг - шеф на Симфоничния оркестър в Сливен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР