Кръщаването на детето ви е специално решение за всеки родител

...
Кръщаването на детето ви е специално решение за всеки родител
Коментари Харесай

`Майка ми изисква да сменя името на бебето си - тя казва, че е старомодно`

Кръщаването на детето ви е особено решение за всеки родител - само че от време на време то може да бъде засенчено от други хора, които се пробват техните два цента. Точно това една жена твърди, че й се случва, откакто сподели на майка си по какъв начин желае да назова първородното си дете.

Тя седна със брачна половинка си да обмислят имена на бебета - и откакто прекара часове, в случай че не и дни, като всеки представяше своите оферти, те най-после се съгласиха на едно. Бъдещата майка сподели: „ Развълнувано споделих името, което брачният партньор ми и аз най-сетне избрахме за нашето момиченце, което трябваше да се роди на 1 август. Избирането на имена беше тестване, тъй като всеки има мнение за име или познава някой, който мразеше с това име. "

Тя се надяваше нейното близко семейство мигновено да се влюби в името тъкмо като нея - само че това не се случи. " Името на бебето е Стела Клеър - и майка ми го ненавижда ", добави бъдещата майка. „ Тя продължава да приказва за това по какъв начин това е остаряло грозно име, по какъв начин ще бъде „ остаряла мома “ зар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР