Красавицата грабна през август 2019 г. приза Фитнес Дива на

...
Красавицата грабна през август 2019 г. приза Фитнес Дива на
Коментари Харесай

Фитнес кралицата на света Анита Маркова в очакване на третото си дете

Красавицата сграбчи през август 2019 година наградата " Фитнес Дива " на международно състезание, извършено на Бахамските острови. Нашето момиче пребори конкуренцията на 40 фитнес модели от целия свят, а оценката й бе присъдено от международната организация за фитнес и фешън модели WBFF.

Анита има огромен наследник на 6 години и дъщеричка, която се появи на бял свят през лятото на 2021-ва. Сега Маркова е в напреднала трета бременност и през първото тримесечие на 2023 година чака третия си правоприемник.

" Някои ще кажат, че е полуда. Е, за мен е живот, мощ, отговорност и храброст. Когато бях дете, в никакъв случай не съм мечтала за толкоз доста, само че постоянно съм се възхищавала на дами, които раздават себе си в името на огромния смисъл - децата си. И знайте, че Бог постоянно ни изпраща това, с което можем да се оправим. Нито повече, ни по-малко. А за мен е надълбоко осъзната чест да съм за следващ път медиатор на живота ", споделя майката, която поддържа отлична форма даже и чакайки трето детенце и грижейки се редом за останалите две.

Анита споделя, че точно магията, чудото, мистерията и невинността на детското сърце са семената на творчеството, които ще излекуват света. За това й оказват помощ всекидневният банкет на доста плодове и зеленчуци.

" Резултатите са налице! Никаква арестувана вода, подпухнали крака и лице. Малко качени килограми. Много сила и положително въодушевление, които респективно се отразяват и на моето семейство ", удовлетворена е фитнес кралицата на планетата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР