Красавицата до такава степен изнемогва с грижите покрай близнаците Изабела

...
Красавицата до такава степен изнемогва с грижите покрай близнаците Изабела
Коментари Харесай

Тежки грижи налегнаха сексапилната Елена Петрова, остана само кожа и кости

Красавицата дотам изнемогва с грижите около близнаците Изабела и Александър от някогашния си брачен партньор Аристотелис Фотилас и театралните задължения, че напряко се е стопила. Петрова, която по принцип постоянно е била слаба, в този момент наподобява на скелет.

Репортер на " Уикенд " видя шеметната брюнетка на театрална премиера. Фигурата ѝ припомня повече на младеж - ръбеста и кльощава, поради което облеклата ѝ висят като на окачалка. Отгоре на всичко актрисата носи необятни панталони вид шалвари, вталени блузи все в тъмни тонове. Проблемът е, че поради ненормално оскъдните килограми Петрова изпосталяла и в лице, което е минус за хубостта ѝ. Звездата от " Стъклен дом " добила изстрадал и дръглив тип, шушукаха гостите на театралната премиера.

Колегите ѝ настояват, че Елена има доста грижи около двете си деца, които навлизат в пубертета, станали вироглави и майка им едвам излизала на глава с тях. Хубавицата роди Изабела и Александър през 2006-а, до момента в който бе омъжена за гръцкия предприемач Аристотелис Фотилас. След като Елена го размени с различен, византиецът побесня и даже краткотрайно бе спрял да й дава прехрана. Сега гъркът отпускал лимитирани месечни суми, само че желал брачната половинка му да му се регистрира лев по лев кое защо е похарчила, с цел да не отидат парите му за нейни потребности. За да съумява с парите, хубавата Елена се товарела с всевъзможни странични задължения, в това число присъединяване в реклами, с цел да устоя фамилията.

" Ежедневието ѝ е доста с напрежение, търчи като луда по през целия ден, напряко се раздира. Не се и сеща да постави залък в уста, по тази причина е изкльощавяла ", съчувстват сътрудниците ѝ. Лошото е, че след развода с Аристотелис на Елена не ѝ върви изключително с мъжете. Хубавицата мина през няколко любовни истории с сътрудници от арт сектора, само че всякога излизаше от тях разочарована.

Едно от първите ѝ гаджета бе Мариян Вълев – Куката, с който изкара парещ разказ на още като тийнейджърка. Елена изживя горчива обич и с режисьора Мартин Макариев, който я заряза поради Луиза Григорова и стана неин брачен партньор. Говори се, че за малко била гадже и на Калин Врачански, само че двамата бързо разкрили, че не си подхождат и турили точка на тъгата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР