Красавецът направи завидна филмова кариера в Италия и се ползваше

...
Красавецът направи завидна филмова кариера в Италия и се ползваше
Коментари Харесай

Изкусителката Емануела в основата на кончината на Христо Живков?

Красавецът направи забележителна кино кариера в Италия и се ползваше с добра известност в артистичните среди и шоубизнеса освен у нас и в Европа, а и в Съединени американски щати.

Драмата отпреди 7 години отключва меланхолия у Христо и води до подлото заболяване, което се оказва съдбовно за него.

 

Причината за това е присъединяване му в риалитито „ ВИП Брадър “ през 2016 година, в което се напи до безпаметност и попадна в клопката на чалга изкусителката Емануела. Порядъчно почерпени, двамата се заключиха в тоалетната, откъдето Емануела издаваше мощни стонове в продължение на няколко минути. Така и не стана ясно дали двамата фактически са били интимно близки, само че е реалност, че след тази си изцепка в шоуто, Христо Живков изпадна в тежка меланхолия.

 

Това води освен до срив в кариерата му, а и до разлъка с приятелката му – аниматорката Ружа Колева. Именно тя в действителност била индивидът, насърчила го да влезе в шоуто за пари. Преди това той имаше дълга връзка с 16-години по-възрастната от него писателка Виргиния Захариева. Макар в студентските си години да минавал за интелектуалец, странящ от всевъзможни халтури, плюе на реномето си и по гледище на Ружа влиза във „ ВИП Брадър “ поради финансови усложнения. Тогава прибира грамаден хонорар в размер на 100 бона.

 

Причина за падението на артиста и последвалите го несгоди, довели до трагичния му край стана Емануела. Двамата непрекъснато водеха словесна война, до момента в който най-после Христо се поддаде на провокациите на изкусителката и се остави да бъде съблазнен. Безспорно почитателите на риалитито останаха шокирани да видят Христо в тази светлина. Още повече поради обстоятелството, че по време на целия си престой, той твърдеше, че е мъж на място и Емануела въобще не му е на равнището. Истината обаче се оказа напълно друга. Приятелката му Ружа също останала извънредно разочарована от неговото държание и слез излизането му от риалитито, връзките им охладнели осезаемо.

 

За страдание Живков ще остане в историята на риалитито като индивидът, съумял да срине за най-кратко време имиджа си на звезда от международен мащаб и тотално да се орезили против 100 бона. В следствие това се отрази пагубно освен на кариерата, а и на здравето му. През последната година другояче надареният красавец си изкарвал прехраната в Лос Анджелис като разносвач на пици.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР